Kawan-kawan kakcik

Isnin, 30 Disember 2013

Bertemu dengan blogger Insan Marhaen...

Alhamdulillah, tertunai juga harapan kakcik nak bertemu dengan IM.  Bagaimanapun ibu_suri tiada bersama.

Terima kasih kepada En. Suami yang sangat rajin melayan kemahuan kakcik bertemu rakan-rakan...

27 ulasan:

  1. Best la kakchik dapat jumpa ramai Blogger. Ella ramai lagi yang belum bertentang mata

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Ella.

      Tapi rasanya dah lama betul kita tak berjumpa, kan? :(

      Padam
  2. Handsome jugak no blogger IM. Bila la pula boleh berjumpa dengan blogger Warna Nostalgia. Lintas jambatan saja

    BalasPadam
  3. alhamdulillah, teringin juga nak jumpa kengkawan bloger nih :)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah kakcik ada sparing-partner yang amat accommodative ...rajin bawak mana saja...

    ramai juga rupanya blogger kat penang(utara) ni.

    BalasPadam
  5. kalau ke utara, nak jugak singgah...

    BalasPadam
  6. roti apa ni eh. tak macam roti canai je

    BalasPadam
  7. bestnya dapat jumpa sesama blogger.

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    BalasPadam
  8. biler kiter nak ketemu ni mak?tapi anakanda mu ini pemaluuuuuu >_<

    BalasPadam
  9. salam bonda..seronok dapat bertemu dengan rakan2 blogger ye...hehehe...dah lama tak jumpa bonda..

    BalasPadam
  10. saya mmg pemalu..kak..bagus sgt eratkan silaturrahim

    BalasPadam
  11. Insan Marhaen
    mcm sll baca nama ini... yg popular dgn gambar cantik di IG tu ke kak chik ??

    BalasPadam
  12. Kak, memang plan nak jumpa sorang² blogger ke? Hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak rancang pun. Cuma bila kakcik kata teringin nak jumpa kawan dan suami kakcik tiada halangan, kakcik akan cuba untuk berjumpa. :)

      Padam
  13. suami kakcik pun seronok dpt jmpa kwn jgk kan...

    BalasPadam
  14. Bagus lah en suami kakcik... sporting bangat gitew :)

    BalasPadam
  15. assalamualaikum kakcik...wah seronoknya dpt jumpa teman blogger...:)

    BalasPadam
  16. Jeles saya lihat kesungguhan kakchik menjalinkan silaturrahim. Bertuah dapat cik abang yang memahami. Nanti kakchik cari sja juga tau..:-))

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah. Mmg kalau boleh kakcik nak sangat berjumpa dengan kawan2 maya yang sentiasa menyokong blog picisan kakcik ini. :)

      Padam
  17. Salam kakcik

    Kakcik ni seorang sahabat yang baik. Suka menjalin hubungan silatulrahim. Saya ni penyegan sikit, ingin sangat nak berjumpa kawan2 blogger tapi berat rasanya. Ini perasaan ikhlas saya pada kakcik dan suami.

    BalasPadam
  18. seronok bila kawan2 di alam maya dpt berjumpa di alam nyata.
    semoga saya juga berkesempatan bertemu kakcik....kakcik, tu lempeng ke apa?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.