Kawan-kawan kakcik

Khamis, 31 Oktober 2013

Penghujung Oktober...

(Sekali lagi, salin saja status di mukabuku)...

22 ulasan:

  1. Dah lama x update status kat fb....huhuhu...
    Jom buat planning utk 2014...

    BalasPadam
  2. banyak lagi benda tak tercapai..insya allah tahun depan aim baru ;)

    BalasPadam
  3. tetiba nak pasang azam untuk tahun depan walaupun azam tahun nie tak tercapai lagik...

    BalasPadam
  4. Akak sudah tiada apa utk ditargetkan macam muda2 dan ketika bekerja dulu.
    Masa muda mcm2, Karier, travelling, weight dan macam2lah.
    Sekarang? Hidup sudah penghujung, hanya mencari bekalan utk kembali.

    BalasPadam
  5. Kejap jew dh nk 2014 azam thun nie x trcpai spnuhnye lg..

    BalasPadam
  6. Kunjungan dari blogger indonesia, untuk sahabat blogger di Malaysia. salam perkenalan.

    BalasPadam
  7. Bila tahun baru berazam akhirnya outcome tak seberapa pun.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Jun, tu yang akhirnya asyik repeat azam baru berulang kali aje.

      Padam
  8. kejap je masa.. moga segala usaha kita selama ni diberkati Allah..

    BalasPadam
  9. Terlalu banyak cabaran 2013 ni.. hampir tak terhitung hari dan waktu..sedar-sedar dah ke penghujung.. Allah, moga semakin diangkat cabaran ini dan beransur pulih utk tahun mendatang..Amin.

    BalasPadam
  10. awal thn yg agak tidak ceria & akhir thn berakhir dgn gembira :) alhamdulillah..

    BalasPadam
  11. kita yg sering terleka sedangkan masa tak menunggu kita...

    BalasPadam
  12. Betul tu kakcik seroja....... kena muhasabah diri ni ;))

    BalasPadam
  13. dan..beberapa hari jelagi kita beralih tahun hijrah.. memang masa pantas berlalu.

    BalasPadam
  14. Bday reminder eh kakcik? Bday sy ade dlm kalendar kakcik tak? Heheheheh....

    BalasPadam
  15. Amboih, kalender digital... saya maseh conteng-conteng kalender kuda lagi...

    BalasPadam
  16. owh tidakkkkk kakcik! masih banyak lagi target dan kpi yang belum dapat dilunaskan....huhuhu..diam tak diam dah nk masuk tahun 2014. Nak set azam baru pun naik malu...tahun lepas2 pun tak accomplish lagi....huaaaaaa

    BalasPadam
  17. Cepat je dah habis satu bln,...cepatnya masa berlalu.

    BalasPadam
  18. Kubur pun makin lama, makin dekat dgn kita

    BalasPadam
  19. Salam kak cik...betul tu,rasanya br jer awal tahun 2013...ni dah nk masuk 2014.Usia pon makin meningkat....

    BalasPadam
  20. permulaan november yang Alhamdulilah... :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.