Kawan-kawan kakcik

Isnin, 9 September 2013

Mak, doakan Adik ya...

Pagi tadi sebelum keluar ke pejabat, itulah pesanan Adik@Mr. Sepet kepadaku.

Adik, kalau adik tak pesan pun mak memang sentiasa doakan segala yang terbaik buat anak2 mak.  Kadangkala mak risau kalau Allah murka kepada anak2 mak bila mak berkecil hati dengan perbuatan anak2 terhadap mak...

36 ulasan:

  1. betul tu kak chik... kita sebagai ibu sanggup melakukan apa sahaja untuk anak kita...

    BalasPadam
  2. betul tu dik..janagn risau..doa mak sentiasa mengiringi anak2 walau dimana saja anak2 berada

    BalasPadam
  3. setuju tu kak cik. Bila masuk bab anak2 si ibu selalu lemah aje sebab sayangkan anak.

    BalasPadam
  4. setuju sangat dengan kakcik..
    sentiasa doakan yang terbaik untuk anak2 (^_^)

    BalasPadam
  5. kak jujie doa kan semoga adek cemerlang dalam UPSR nanti .... ;)

    BalasPadam
  6. Mudah2an anak-anak kita semua dapat buat yang terbaik kan kak cik :)

    BalasPadam
  7. comelnya adik, moga jadi anak solehin :)

    BalasPadam
  8. sy juga...kalau bole...selalu mntk dibersihkan hati...
    mntk sntiasa anak2 didoakan yg terbaik saje...

    BalasPadam
  9. Betul kan kak..tak perlu disuruhpun itulah DOA kita buat anak2..mahukan yg terbaik buat mereka...

    BalasPadam
  10. All d best BS! moge hati terang & tenang time menjawab ye, aminnn!

    BalasPadam
  11. Kamu semua doakan moga adik berjaya dlm upsr nanti.

    BalasPadam
  12. Doa mak tu Makbul kakcik tu yg diharap oleh si hero tu :)

    BalasPadam
  13. adik smakin comel je aefa tgk bonda hihi..

    utk adik. akak doakan adik cemerlang dlm peperiksaan. buat mak bangga oke :) akak pon tumpang bangga :D

    BalasPadam
  14. Good luck untuk budak sepet..Moga berjaya dalam UPSR yea

    BalasPadam
  15. Aina akan mula bercuti utk support anak perempuan yang akan exam esok. Cuti tak bergaji sebab cuti dah habis.

    Betul kak dalam apa juga keadaan kita tetap mendoakan yang terbaik buat anak2.

    BalasPadam
  16. kakcik..sama2lah kita. mudah2an depa dapat menjawab dengan tenang dalam peperiksaan UPSRnya esok. ketenangan itu penting untuk menjawab soalan dengan betul :-))

    BalasPadam
  17. memang kemestian pada seorang ibu ntuk doakan kebaikan pada ank dia.kan..

    BalasPadam
  18. betul2...

    nak2 bila mak dh jauh ni..hurmm tiap hari terfikir ada tak dosa2 yg buat kat mak tak pnh mintak maaf?

    BalasPadam
  19. moga berjaya dlm UPSR dan selamat dunia akhirat. Amin,
    mamaju

    BalasPadam
  20. mmg sentiasa mendoakan anak2 kita kan Kakcik

    BalasPadam
  21. mengikut sapa yg mata sepet tuh kak.. hehe

    BalasPadam
  22. kak iyra pon doakan adik success dalam UPSR..
    Selamat Menghadapi Peperiksaan.

    BalasPadam
  23. Dia nak UPSR esok kan? Good Luck BS.

    BalasPadam
  24. Adik calon UPSR thn ni ek kakcik. Saya doakan moga adik n calon2 UPSR dipermudahkan menjawab soalan esok....InsyaAllah.....

    BalasPadam
  25. salam perkanalan.. already follow.. follor me back ya.. tq.. comelnya muka dia tidur..

    BalasPadam
  26. semoga berjaya..all the best untuk budak comel tu..

    BalasPadam
  27. Mak dia mesti doakan dia punyalah :)

    Best of luck untuk BS, semoga dapat menjawab soalan dengan tenang & cemerlang, amin.

    BalasPadam
  28. Naluri seorang ibu, walau besar mana pun kesilapan anaknye tetap di maafkan.

    BalasPadam
  29. semua ibu akan doa sepanjang masa walopon tak diminta... moga berjaya semua anak2 dalam upsr..!!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.