Kawan-kawan kakcik

Khamis, 29 Ogos 2013

Labu sayong...

Sila sengetkan sedikit kepala anda  untuk melihat gambar yang dirakamkan dari dalam kereta oleh SiRibenMerah @ Iyra Mutalib ini...

Gambar yang sebelah bawah itu  kakcik yang rakam. Sila kata gambar itu cantik...hehehe

28 ulasan:

  1. kena senget kepala ek kalu nak tgk? he he he..

    BalasPadam
  2. BUAT SIMPAN AYAQ... leh pakai untuk membasuh dan minum setahun... hehehe

    BalasPadam
  3. En suami saya suka minum air dari labu sayung ni... kat umah ada dua labu sayung...

    Cantik pic yg kedua tu... komen ikut skema :P

    BalasPadam
  4. kat area kuala kangsar byk labu sayong gergasi kat simpang2 jalan

    BalasPadam
  5. ntah naper saya macam tak lalu nak minum air dari labu sayong kakcik..
    jadi masa saya ke KK dulu mmg takder hati nak beli labu tu sebab nanti cuma jadi gajah putih jer kat rumah....:)

    BalasPadam
  6. lama dah tak gi kuala kangsar..
    suka makan laksa kat situ..

    BalasPadam
  7. Cantik gambar yang kakcik rakam... hehehe... *bodek*

    BalasPadam
  8. kat Kuala Kangsar kan labu sayong nie.......

    BalasPadam
  9. besarnye labu sayong tu...pale masih senget ni kak cik

    BalasPadam
  10. cantek gambar mak ambek... hehehehe

    BalasPadam
  11. ye.. saya ikut arahan kakcik.. sila sengetkan sedikit kepala anda.. hehehe.. ;)

    BalasPadam
  12. ke kuala kangsar ker?? lamanya tak pg sana huhuhuhuhu

    BalasPadam
  13. A'ah la.. Senget sikit labu sayong tu. Hehe

    BalasPadam
  14. kepala saya senget bila nengok labu tu kakchik

    BalasPadam
  15. hehehe.. cikda pun sengetkan kepala secara tiba2.. hahaha..

    cantikkan pemandangan kat situ... :)

    BalasPadam
  16. besar bebeno labu sayong tu kakcik...blh bt bekalan sebulan tuh.... pelik sbb air yg disimpan dlm labu sayong tu sejuk n nyaman je...naper yek?

    BalasPadam
  17. cantiknyaaaaaaaaaaaaa gmbr mak amik...hahahahaha :p

    BalasPadam
  18. saya kata gambar itu cantik... hehehe

    BalasPadam
  19. saya nak kata lah gambar yg bawah tu......cantik!

    BalasPadam
  20. dulu parents saya ada labu sayung ni..sejuk aja air nya

    BalasPadam
  21. cantiknyaaaa gambar senget dak iyra tuh amek..
    kehkehkeh~

    BalasPadam
  22. hehehe dua2 gambar pun cantik... masing2 ada teknik photo yang menarik hehehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com