Kawan-kawan kakcik

Selasa, 30 April 2013

Alamak! Pakngah dah tak mahu berkawan dengan kakcik ke? ...

huhuhu... sedihnya...
kenapa jadi begini Pakngah?

27 ulasan:

  1. yeay yeay, Pak Ngah masih nak berkawan ngan saya lagi...

    tu pasti ada something wrong somewhere tu kakcik, mustahil la Pk Ngah dh nak memilih2 plak dah ni...
    :)

    BalasPadam
  2. sama la kakcik,saya cuba komen tp mcm kakcik jugak jadinya

    BalasPadam
  3. Error kot kak chik...Nanti ok lah tu

    BalasPadam
  4. jom serbu...hheheh..mybe slh network la tu bonda...

    BalasPadam
  5. cuba try jap lagi.. tak pun call pakngah tanya nape.. ;)

    BalasPadam
  6. errrr, saya nak try komen la pagi ni kat blog pakngah....semalam ok aja.

    BalasPadam
  7. Tak mungkin.. kita tahu PakNgah orgnya bukan macam itu..

    BalasPadam
  8. ada la yang tak kena tu kot kak...

    BalasPadam
  9. Aik..ini sudah pelik nie Kakcik

    BalasPadam
  10. dia belum update nama kakcik dlm senarai kot, bkn pe kadang kite mmg kene bt privacy skit blog nih

    BalasPadam
  11. Adalah tu masalah internet kot...apa2pun saya yakin Pak Ngah tak macam tu

    BalasPadam
  12. hohoho....yeke nih????mak...lg satu kan...mak boleh baca tak blog dinas aldi????kita tak leh baca laa...katanya hanya yg di invite saje...huhuhu

    BalasPadam
  13. makcik baru je test...ok pulak. ada error kot

    BalasPadam
  14. assalamualaikum kakcik....kesian nyer nape jadi mcm ni...;)

    BalasPadam
  15. error tu mak..zi yang jarang2 mengomen ok je hehehe

    BalasPadam
  16. tersalah setting le tu uncle tuhhh...heheheh!

    BalasPadam
  17. hahaha .. terima kasih atas respon yang sungguh menyejuk hati dan mendamai jiwa saya.

    saya telah menjawabnya di fesbuk kakcik dengan memberikan link yang menyatakan sebabnya ..

    http://puecorgxret.blogspot.com/2013/04/pantun-anak-ayam-13.html

    BalasPadam
  18. mak.
    pak ngah smbut 1 mei awal2 tu. heheeeee

    BalasPadam
  19. ohh skrg dh ada macam tu pulak eh

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.