Khamis, 7 Mac 2013

Sekarang pun aku dah tua...

...walaupun kedutnya belum begitu nyata!



20 ulasan:

  1. Assalamualaikum,
    pernah buat jugak gmbar mcm ni, sbb teruja nak tgk nanti mcm mana rupanya bila lebih tua dr skrg.

    BalasPadam
  2. kihkihkih....kakcik try juga mendealah aging ni? tp kannn...ye ker nnti lg 10 or 20 thn lg rupa kita mcm gituew?

    BalasPadam
  3. 20 tahun akan datang rupa saya pun akan berkedut juga.....hehe

    BalasPadam
  4. Ha ha ha. Suke wat cam tu k cik ni tau. Kak, saya x sabar nak umo 55 sbb nak pencen wpun sy keje swasta.

    BalasPadam
  5. kak cik pn ske main apps ni yea..hehe :)

    BalasPadam
  6. kita tak boleh mengubah usia..namun biarlah usia yg diberi..diberkatiNYA..dipenuhi dgn amal dan ibadah..:)

    BalasPadam
  7. Heheheh.. seronok gak eh buat test cam ni.

    BalasPadam
  8. taknak komen... nanti kakcik marah... hehe

    BalasPadam
  9. bestnya apps ni..
    nnt nak try jugaklah hehe

    BalasPadam
  10. Mscam mana nak buat tu kak cik..acik memang tak tau

    BalasPadam
  11. Tua-tua pun banyak peminat kak, Insyaallah hidup tak sunyi..

    BalasPadam
  12. As salam Kak cik,

    Ala kakcik kat luar sana byk product kecantikan... nnt kita usaha sama2 ye... *sambil belek2 muka sendiri* ;)

    BalasPadam
  13. Asalkan otak tak tua
    Ni tak, buang anak je kerjanya

    Anyway, malindo air dah mula Juai tix today

    Jom selamatkan muslim Sabah & sulu dari teros bergaduh ;)

    BalasPadam
  14. Salam Kak Cik...semua orang akan melalui fasa ini ..umur semakin bertambah, masa terus bergerak ke hadapan tidak akan undur ke belakang. Nak ke tak nak ke, it is a fact ... cuma yang membezakannya samada kita sudah bersedia untuk menghadapi hari-hari tua kita ...In Shaa Allah jika Allah panjangkan umur kita sehingga kita dapat melihat sendiri bgmn rupa kita semasa tua nanti...

    Kak Cik guna apps apa nak buat ni? Actually teringin juga nak tahu bgmn rupa saya bila dah tua? hehehe

    BalasPadam
  15. Saya tak payah try buat apps ni, sekarang pun kedut dah cukup byk..heheheeh

    BalasPadam
  16. x tau la kalau SA mcm mana kan...seram plak..tp yng pasti akan tua jugak...

    BalasPadam
  17. Tapi, nape pic yg dah tua tu tetap nampak cute eh Kakcik? Hehehehe....

    BalasPadam
  18. semua org akan tua kalau panjang umurnya.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.