Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 8 Mac 2013

3 tahun yang lalu...

59 ulasan:

  1. menu spital...menu utk kesihatan..walaupun ramai pesakit yg komplen tak sedap..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang menu untuk kesihatan tapi kalau ikannya dah tak boleh nak digigit, macamana tu? hehehe...

      Padam
  2. Assalamualaikum semua
    Selamat Hari Wanita Sedunia :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikummussalam,

      Selamat hari wanita. :)

      Padam
  3. Danish dan Danial suka menu hospital...pasti nak rasa huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suami kakcik pun suka makan makanan hospital. :)

      Padam
  4. kadang, orang tak sihat yang duduk hospital ni bagi makan apa pun tetap tak boleh masuk jugak. takde selera.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik tak lalu makan kalau tahu doktor nak datang periksa, sebab tak mahu tengah makan dia terjenguk! :)

      Padam
  5. Salam kasih KakCik
    Kejap dah 3 tahun ek?

    Nak tanya, berjaya tak.. tak makan nasik??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam sayang CS...

      pembedahan tu berjaya (memang sekejap je rasanya kan?)

      Tapiiiiii... bab makan nasi tuuuuuu... (meh nak bisik ni)... tengahari semalam ada kawan beriya2, tak jadi tidak suruh kakcik makan nasi beriyani lauk ayam. Hati kawan kenalah jaga, kan? ;-) (pssssttttt... jangan bagitahu orang tau...)

      Padam
  6. Assalamualaikum kak....Selamat Hari Wanita (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikummussalam Mia.

      Selamat hari wanita juga buat Mia. :)

      Padam
  7. menu hospital paling tak lalu telan hehe
    tp kalau dah lapar telan jugaklaa

    BalasPadam
  8. Salam manis di pagi Jumaat.. :D

    Resepi hospital tak lalu ditelan,
    Badan lemah terpaksa makan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila badan dah sakit
      tekak menelan pun rasa perit. :)

      Padam
  9. Salam kak cik, selalu kalau dah sakit memang tak lalu nak makan, biasanya orang yang jaga pesakit yang makan semua ni.ehe..

    #Selamat Hari Wanita#

    BalasPadam
  10. Bila dah tahu keadaannya harap tak masuk lagilah ke sini kakcik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Dah lama juga kakcik tak 'bercuti' di wad. :)

      Padam
  11. as-salam.selamat hari wanita kak chik :)

    selalunya nasi hospital pesakit jarang yg nk makan.org yg tunggu pesakit selalunya tolong habiskan :)

    kak chik nk tnya hadiah sy tu dah sampai ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Hadiah tu dah sampai. Terima kasih ya. :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Semoga perkhidmatan hospital kerajaan semakin bertambah baik dari masa ke masa... :)

      Padam
  13. dulu masa jaga mak sakit selalu makan sama2 dgn mak..menu sepital ke beli luar ke..tp menu hospital kuantan lagi ok dari hospital temerloh..hins :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak cerita banyak2 bab makana hospital ni, takut ada yang terasa hati... :)

      Padam
  14. salam kakcik..

    bila sakit mmg tak lalu dgn menu hospital.. tp bila jaga org sakit selalu rasa sedap aje menu di hospital tu he..he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila dah lapar, kakcik makan je... :)

      Padam
  15. pelik pula dgn saya...saya suka nasi spital.Belum lagi tak lalu nak telan..hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekadar berkongsi pengalaman sewaktu saya menerima rawatan di 'sana' - ikannya keras dan sayurnya bagai dicincang je... :(

      Padam
  16. Tp ros mmg berselera lauk hospital ni..entah knapa..hahahh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin hidangannya berbeza dan menepati citarasa. :)

      Padam
  17. Balasan
    1. Pasti yang menyediakan hidangan itu ikhlas...

      Padam
  18. menu kat hospital - sayur pun keras..kesian orang tua-tua... *tengok dari pengalaman tok baru2 ni.

    BalasPadam
  19. kakcik sakit apa masa ni? Slipped disc ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya... buat pembedahan masukkan skru. Lepas pembedahan tu kakcik mc dua bulan. Kalau masa tu dah kenal Faizie, mungkin kakcik ambil mc dua minggu je! :)

      Padam
  20. sekarang ni dah ke ok ke kak cik ...

    BalasPadam
  21. Moga auntie sentiasa sihat dan berada dalam lindungan Tuhan yang maha esa. :)

    BalasPadam
  22. saya dok hospital tak pernah makan tak habis...mesti licin je saya makan..hahahah

    BalasPadam
  23. hmm...tak suka suasana hospital..takut...taktau kenapa..lalalala....

    BalasPadam
  24. ni kakcik ke????masa tu sakit apa???

    BalasPadam
  25. BILA MELAWAT ORG SAKIT MCM SEDAP AJE HIDANGAN TU..BILA KITA YG SAKIT MCM TAK LALU AJE NAK MAKN...

    BalasPadam
  26. Mak saya kalau pi melawat orang di hospital dekat rumah ni, suka mintak nak rasa makanan orang sakit tu, hehehe..dia suka. Tapi na'uzubillah, janganla dia yg masuk hospital..
    Semoga Kakcik tak perlu masuk hospital lagi, amin.

    BalasPadam
  27. Rasanya, sekarang ni makanan kat spital dah semakin elok dan semakin improve, banding 5,6 tahun dulu.

    BalasPadam
  28. hospital kadangkala jd tempat terbaik untuk berehat..

    BalasPadam
  29. Masa IM duduk di hospital dulu tak kisah menu apa. habis semua!

    BalasPadam
  30. Ada hospital best pula menunya ;) Hrp dah oklah sakit kak chik tu ya..

    BalasPadam
  31. susah hati melihat fmly masuk hospital yee...
    lagilah kesian klu kita sendiri ke sna..hrp kakcik dh stabil..

    BalasPadam
  32. semua tu kan kenangan kakcik.

    BalasPadam
  33. assalamualaikum kakcik..selamat hari wanita sedunia yer...kakcik sakit apa tu dulu..?

    BalasPadam
  34. KakCik tak boleh mkn menu nasi ke?

    Maaf lama tak ke sini:)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com