Kawan-kawan kakcik

Isnin, 11 Mac 2013

Sanggupkah memotong, mengunyah dan menelan...

... kek ini?


Bagi 'sesetengah orang', jangankan kek berbentuk bayi,
darah daging sendiri pun sanggup 'dimamah hingga lumat'.
Dunia kian hampir menuju kemusnahan... :(

40 ulasan:

  1. hahaha....boleh try... makan sambil tutup mata.

    BalasPadam
  2. dah tak tahu nak buat apalah ni..kreatif yg melampau..:(

    BalasPadam
  3. tengok kat paper semalam.. ngeri lak rasanya...

    BalasPadam
  4. Zaman sekarang .. yang lain dari lain itulah hebat... menjadi tarikan.. salah satunya seperti di atas.. speechless kalau depan mata..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum kakcik....takut plak nak tengok..:)

    BalasPadam
  6. ni kategori fondant cake kakcik...apa apapun, mmg halus hasil tangan si pembuat nya

    BalasPadam
  7. ada jugak yer kakcik jenis bentuk baby cam ni... tengok comel jer... tp nak makan nya x sanguup... huahua...

    BalasPadam
  8. yang lebih dahsyat dari ni pun pernah dicipta, nampak real..
    tp sebab ada sambutan, maka adalah pengeluaran....

    kalau dah dpotong kecik2, mungkin disuap juga ke mulut, tul dak? hehehe

    BalasPadam
  9. sy tak sanggup buat satu pun dari tiga perkara di atas, huhuhu

    BalasPadam
  10. tah takde bentuk lain ker nak dibuat kek tu..ish....

    BalasPadam
  11. tak nak makan kek ni...kesian terbayang kek tu baby...tak sanggup...semalam ader juga tengok kat berita harian gambar ni...

    BalasPadam
  12. Salam kakcik. Kek ke tu? Ish, tak sanggup jugak nak makan wp bukan bayi sebenar.

    BalasPadam
  13. kek ke tu..x sanggup ku nak makan kalo betul kek..

    BalasPadam
  14. ya allah..sapa la yang sanggup buat mcm ni...giler..

    BalasPadam
  15. kalau dah siap potong zi makan la hehehe

    BalasPadam
  16. Tgk je laa..tak sanggup laa nak makannya.. walaupun ianya kek.. adess..

    BalasPadam
  17. Xde bentuk len ke nk buat. Apa la!

    BalasPadam
  18. ishhh... tgk pun tak tergamak nak pegang apatah lagi nak merasanya. mcm2 bentuk kek sekarang ni..

    BalasPadam
  19. Adeh....sy mg tak sgp la....entah apa-apa je design kek ni.

    BalasPadam
  20. issshhh... tak sanggup la. dah takde idea lain ke diorang ni..

    BalasPadam
  21. jangan kata sanggup.. tengok pun tak lalu kakcik.. :(

    BalasPadam
  22. Berkilat2.. Tak faham org yg tempah dan sanggup buat kek, benda utk dimkn diarca sebegini.. malahan ada yg lebih teruk spt toiletbowl????

    Terima kasih kakCik :)

    BalasPadam
  23. Salam kakcik...

    Ada saja idea orang ya...mungkin nak test power adrenalin tuu.. :D

    BalasPadam
  24. hurmm.. gelikkkk~ aiyakkk....
    terus muntah leh join adik demam.. huhuhuhuhu..

    BalasPadam
  25. eii kek camni pun ada ek. tak lalu la nak makan...nak tgk pun tak sanggup..

    BalasPadam
  26. takmo lah walopon ia hanya kek.. :)

    BalasPadam
  27. Adehhh, tak sanggup.... huhuuu

    BalasPadam
  28. mmg tak sunggup!
    walau ia sekadar kek.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.