Kawan-kawan kakcik

Khamis, 21 Februari 2013

Cuba teka...

Ada lima 'plug' di situ. Untuk apakah kegunaan setiap satunya?

28 ulasan:

  1. Dari Kiri ok - Tak tau plug apa, pastu charger hp nokia, pastu plug iron, pastu charger hp la kot, pastu yang putih charger hp ke ipad ke..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya setuju dgn tekaan Nurulhuda ini.

      Cuma yang kiri sekali tu rasanya plug tv. Yang lain tu ikut mcm Nurul kata.

      Padam
  2. dayah tahu plug handphone tu je la kak...hehe..

    BalasPadam
  3. Salam Kakcik

    Rasanya Nurulhuda betul kot..

    BalasPadam
  4. Yg putih tu charger ipad, hitam charger HP kot, plug putih tompok2 tu iron, yg hitam tu charger nokia & yg last tu plug extension kot ☺☺

    BalasPadam
  5. plug kipas, plug hp, plug iron, plug lappy dan plug tab.. he..he..

    BalasPadam
  6. hp, iron, hp lg, ipad ke iphone.. satu lg xtau..

    kemain byk, sy guna 3 je.. kekeke

    BalasPadam
  7. yg 1st xtau, 2 charger enpon, 3 iron, 4 charger enpon, 5 cgareger ipad

    BalasPadam
  8. Serupa macam kat rumah makchaq.. penuh.. tapi jarang sekali ngan iron sebab iron..

    BalasPadam
  9. 1 utk cable pulg 1 lagi : yg 4 tu smeua charger hp punyer :)

    BalasPadam
  10. Yang mula tu saya teka periuk nasi..plug kat dapur dah out.

    BalasPadam
  11. hp...ipad..iron baju..kipas...ahhaha

    BalasPadam
  12. huhu...mcm2 ada..charger,iron..hp..hp...

    BalasPadam
  13. 2 utk henpon, satu utk kipas angin, satu utk iron dan satu lg utk notebook... :)

    BalasPadam
  14. salam kak chik..kepala ni dah pening ni... kak chik buat teka teki pulak....

    BalasPadam
  15. Haha samalah macam kat rumah besilang seli...
    tu ka mau karan tak banyak..

    Start Putih bersih: Ipad
    Hitam : HP Samsung
    Putih : Iron
    Hitam kaki dua : HP Nokia
    Putih : Kipas Angin

    BalasPadam
  16. sy rasa plug iron, ipad/iphone, internet/unifi..hehehe..

    BalasPadam
  17. 1. Kipas angin
    2. Charging telefon
    3. Iron baju
    4. Laptop
    5. Ipad

    BalasPadam
  18. FUHH.. penuh.. hehehe..
    mcm kak zakie ckp.. setuju2..

    BalasPadam
  19. yg ella kenal charger telefon dan iron baju je

    BalasPadam
  20. wuiihhh... penuh tu.. tapi sama je macam kat rumah ni.. rasa macam kak zakie tapi no 5 tu boleh jadi iphone/ipad..

    BalasPadam
  21. yang first tu kompom kipas hangin!

    BalasPadam
  22. Ynag first utk kipas angin,No 2 charger Handphone, No 3 Iron, No 4 charger handphone..no 5 lupa..

    BalasPadam
  23. 2 tu carger hp, 1 carger ipad. 1 suis iron dan 1 lg suis kipas angin...

    BalasPadam
  24. kak cik selalu ambik gambar pakai ipad ke? gambonye tak berapa cantik kan. kalau nak edit gambo kat ipad tu k cik guna application apa ye??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi kakcik, gambar yang dirakam dengan ipad lebih jelas dan mudah diedit.

      Kakcik gunakan InstaCollage je untuk edit gambar. :)

      Padam
  25. yang tgh2 tu sah sah iron...hahahhaa....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com