Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 4 Januari 2013

Mulakan hari anda dengan Vitamin C...



Hanya perlu dimakan sebiji sehari sahaja.  Maknanya,
sebotol ini boleh bertahan selama lebih 3 bulan. 


Ada perubahan di kulit wajah kakcik selepas lebihkurang
10 hari mengamalkan pengambilan vitamin C itu.

Kepada kawan-kawan yang ingin mendapatkan kulit wajah yang lebih mulus dan anjal tanpa mengeluarkan belanja yang mahal, bolehlah menghubungi facebook  YaZaRa VitoHealth.


Klik untuk imej yang lebih jelas
Klik untuk imej yang lebih jelas.


Bentuk vitamin C yang terdapat di dalam botol di atas.

70 ulasan:

  1. pun baru belajar makan vitamin C
    baru mula hujung bulan Disember lepas
    sejak dah berumur ni banyak kena jaga ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik pun baru belajar dan teruja dengan keberkesanannya...

      Padam
  2. Balasan
    1. Hamboiiiii.... Tak tahan 'daulat' kakcik kang...

      Padam
  3. sebelum ni pun sy amalkan jg kak..kalsium ngan vitamin c ni..sy biasa guna produk amway..tp lately ni asyik termiss je..huhu^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik letak dalam beg tangan supaya tak lupa... :)

      Padam
  4. feeewitttt...

    salam Jumaat Kak!!
    :)

    BalasPadam
  5. Ishhh nk cuba jgak laaa...menarik ni..boleh bagi anak2 makan sama nih.. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah. Tapi kena rajin makan setiap hari tau... :)

      Padam
  6. salam kak, sy plak mulakan hari dgn mkn cuka kurma :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kurma, kakcik makan begitu saja. :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Memang best bila kita dapat rasakan perubahan diri kita kepada lebih bak... :)

      Padam
  8. Wahhh...vit c ni skg agak pemes kan Kakcik?

    BalasPadam
  9. Kat sekolah ada program vitamin 1Malaysia.

    Ada banyakkkk....saya pulak yang makannya hari-hari...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah.. Mesti Cikgu kelihatan lebih muda dari usia... :)

      Padam
  10. saya biasa jugak makan tp tak konsisten..kejap makan kejap berenti..kalau dah habis...malas nak beli semula..

    dulu2 dok makan Amway..pastu beli kat farmasi ja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tak konsisten tu yang kaang2 susah nak nampak kesannya, kan? :)

      Padam
  11. wau berseri2 mak..nak try la hehehe

    BalasPadam

  12. Kak, berapa harga sebotol..nk juga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rinn... Sebotol RM70 untuk 100 biji... Bekalan untuk 100 hari tu... :)

      Padam
  13. wahh,...bonda......kalah ler ferd nie..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya, sebelum ini bonda tak pernah ambil apa2 vitamin pun kecuali ubat2an untuk sakit2 bonda... :)

      Padam
  14. salam...mkn berseri wjh kak chik...

    BalasPadam
  15. alhamdulillah , kalau molek teruskan makan kak ;)
    insyaallah akan dpt kesan yg menakjubkan ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah kakcik akan tersukan pengambilannnya. :)

      Padam
  16. makin sayanglah abangcik dengan kakcik, hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah2an. Jodoh peretmuan ini bukan di tangan kita, kan? :)

      Padam
  17. banyak kelebihan kalau kita rutin mengambil; vitamin c ni kan.....selsema pn jrg kena....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah2an kesihatan kakcik juga lebih baik selepas ini. :)

      Padam
  18. Baru mula juga.. tp dgn B Complex ;) ada juga vit C kat dlm ;) byk sgt vit lain kurang juga hihi

    BalasPadam
  19. salam ziarah sis..
    lama dh tak bersua...^^

    BalasPadam
  20. Balasan
    1. Kakcik sedang cuba mendisiplinkan diri untuk mengambil secara berterusan... :)

      Padam
  21. wow...menarik...sedang mencari info ni...tp mmg banyak perubahan la kat muka kakcik

    BalasPadam
  22. Bagusnya..boleh cuba ni..tq kakcik kongsi sini:)

    BalasPadam
  23. ehem ehem....fewwwittttt....(tiru suwwittt DrSinga ek)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboiii... panjang muncung tu nanti! :)

      Padam
  24. Balasan
    1. Tak rasa apa2 sebab terus ditelan bersama air. :)

      Padam
  25. makin cun... sy takut makan vitamin sbb takut selera makan menjadi2... vitamin C ada kesan tak pada selera makan ..kakcik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat ini, kakcik rasa tiada apa2 kesan pasa selera makan. :)

      Padam
  26. disebabkan masalah sinus, saya memang tak pernah stop ambil vit c..tapi dari jenama lain lah..farmasi. nampak jugak feed kakcik di fb pasal vit c ni. in shaa allah..dah habis stok sedia ada..boleh la saya cuba yang ni pulak..

    BalasPadam
  27. hihi. memang nampak lagi lawa la mak! ;D

    BalasPadam
  28. Tq kakcik for the info.....jap nak mimpi dulu...tapi perubahan kakcik mmg ketara kan?

    BalasPadam
  29. Tak sabar nak tunggu vit c kat rmh abis, nak cuba yg ni plk...

    BalasPadam
  30. nak cube jugak lah..sbelum ni tak pnah ambil pepe vit c pun..

    BalasPadam
  31. YelahKakcik, saya pun teringin nak cuba, takpernah makan ape-ape product kesihatan. tenkiu kakcik..:D

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.