Kawan-kawan kakcik

Rabu, 23 Januari 2013

Diberi peringatan begini pun masih ramai yang 'terpedaya'...



15 ulasan:

  1. itu yang pelik tu.. padahal dah banyak kali masuk paper berkenaan benda ni..

    BalasPadam
  2. memang la terpulang pada individu nak percaya ker tak, kan kakcik kan? tp ada tak pihak berwajib yang ambil berat hal ni dfan ambil tindakan terhadap si penipu terbabit, agar keadaan terkawal la sikit kalau pun tak dpt dibenteras terus...

    BalasPadam
  3. biasalah kakchik...kalau tak, takkan berterusan begini. yg terpedaya tu sebab tak ambil tahu berita semasa...

    BalasPadam
  4. sbb hadiah banyak tu yang gelap mata kot hehe

    BalasPadam
  5. memangejar kemewahan tanpa usaha

    BalasPadam
  6. Biasala kak...mreka tela kabur bila nmpk jumlah wang yg di menangi...tu yg trus percaya

    BalasPadam
  7. Dengar nak dapat duit, dia org pun cuba nasib..Hadiahnya nanti "Nasib Malang"!

    BalasPadam
  8. klu ikutkan dah berpuluh2 kali saya menang hadiah dari segala mak nenek POWER..Hehe//..

    BalasPadam
  9. Terkejut sampai terlupa realitinya

    BalasPadam
  10. IM pun nyaris terkena. Sampai beli ring ring kad untuk talipon keluar negeri nak confirm.

    maklumla.... dapat RM1 juta... mau tak gelap mata!

    BalasPadam
  11. mak sedara terkena... dia buat keje tak tanya org lain.. alhamdulillah tak tertipu byk..

    BalasPadam
  12. selalu ada je ada penipuan macam tu kakcik...Kat email pun selalu dapat msg macam2....

    BalasPadam
  13. akak saya selalu dapat sms dari shell camgini.. tp mmg x amik pusing .. penah sekali saya kol org yg amik kol tu indon.... hamboi kemain lagi... malas saya nak layan dah pas tu..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com