Kawan-kawan kakcik

Rabu, 7 November 2012

Tengahari tadi saya tak makan...



... dan sekarang saya rasa sangat lapar!  Bagaimanalah agaknya kalau saya dicampak ke Somalia sana, kan? ...



dah macam tulis status di facebook pulak!

18 ulasan:

  1. huhu, kita untung sebab kalau berpuasa pun still dapat berbuka dengan makanan.

    :'(

    BalasPadam
  2. Uhuhuh!!itulakn..jom kita sma2 didik dri spya lebih brsyukur :)

    BalasPadam
  3. kan . nisah pun selalu terfikir cam kak cik fikir . (^_~)

    BalasPadam
  4. KA pown baru nak lunch dgn 5 keping biskut ni, mengejar dateline & BW lagi huhuhu

    BalasPadam
  5. A`ahlah Kakcik! Mcm status FB. Heee...tapi lebih mulia update kat blog dr FB. Hahahahaha...

    Seloroh je Kakcik.

    BalasPadam
  6. buat kopilah kak..boleh cicah biskut.
    :)

    BalasPadam
  7. tengahari tadi saya makan...tapi masih lapar lagi..macammana tu kakcik...hehehe

    BalasPadam
  8. Ibu menyusu ni lagi cepat laperrrrr hihihi

    Kakcik keluar subuh hingga senja atas urusan kerja kan.. Kalau org yg duduk rumah aje pun tak kenal jiran susah jugak :) Suami shima keluar sebelum subuh hingga lepas isyak baru sampai rumah :)))

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum,
    JOM! isi tangki...

    BalasPadam
  10. as salam kakcik

    nape tak makan kak..tak sempat ke..sian akak

    BalasPadam
  11. Saya pun bila hari bekerja selalunya lunch lambat & kadang2 tak lunch, Kakcik. Kita geng :)

    BalasPadam
  12. Salam sejahtera,

    Maam ni makan apa?
    Jom kita try posa esok!!

    BalasPadam
  13. kenapa kakcik....tak sempat makan ker...:)

    BalasPadam
  14. Makcik pun makan lambat hari ni...dekat pukul 4, baru lapar...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com