Kawan-kawan kakcik

Isnin, 29 Oktober 2012

Isnin = 29/10/2012...




Bercuti di hari Isnin tapi bukan bermakna dapat merehatkan diri.  Banyak tugasan sedang menanti...

20 ulasan:

  1. selamat bercuti kak cik, takpe rehat2kan diri, mood raya masih ada hehehhe

    BalasPadam
  2. betul tu kak, ikutkan hati hari ni pun saya nak sambung cuti, badan rasa lenguh2. semlm ada kenduri umah abg ipar. tapi memandangkan ada keja perlu sy settle kat ofis, gagahkan diri gak pegi keja

    BalasPadam
  3. Cuti lah jugak tu kakcik....cuti dari tugasan di pejabat.....tapi menghabiskan keja di rumah or di mana2

    BalasPadam
  4. asalnya ai nak cuti hari ni untuk ke hospital check up pinggang tapi memandangkan ada kerja urgent di pejabat, maka terpaksa ditangguhkan buat sementara..

    BalasPadam
  5. Selamat bercuti kakcik....dari pejabat lah..kat rumah mana ada istilah cuti, kecuali keluar dari rumah kan?

    BalasPadam
  6. samalah saya kak , bezanya saya x berapa sihat huhuh , walau merehatkan diri still kena buat kerja2 rumah , anak2 saya pun cuti kak .. ada yg demam macam saya huhu

    BalasPadam
  7. Selamat Bercuti kakcik. Ella kerja harini.

    BalasPadam
  8. almaklum la perempuan,isteri,ibu..mcm-mcm tanggungjawab :)

    BalasPadam
  9. cuti Isnin ni best nya tak payah mengadap jem..

    BalasPadam
  10. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ jelezzzzzzzzzzzzzznyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  11. bestnya kakcik..
    sy nih mengira detik je nak menjelang petang hehe

    BalasPadam
  12. Selamat bercuti kak cik...kat rumah lagi banyak tugasan tanpa henti walaupun lunch hours...

    BalasPadam
  13. Ye Kakcik. Slmt hari isnin yang....yang...haih...tatau nak ckp pe.

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum Kak Cik


    selamat bercuti

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com