Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 31 Ogos 2012

Suram...

Cerahnya sinaran matahari pagi ini, tapi hati ini terasa suram.
Mengapa?? Entahlah...



Ini gambar petang semalam.  Cerita tentangnya nanti-nanti sajalah, ya?


Kadang-kadang kita perasan seolah-olah ada orang yang ternanti-nanti cerita  dari kita, sedang sebenarnya orang lebih suka kalau kita tidak berkata apa-apa!

14 ulasan:

  1. salam kak
    rindu akak...sorry lama tak dtg sini
    sibuk sikit...
    kak saya lebih suka akak berkata2 :)

    Saya baru kehilangan pakcik yg paling dekat semalam...dan matahari itu suram... sesuram hati ini :(

    BalasPadam
  2. As salam Kakcik,

    Takziah buat kasihredha...

    Tulah kan cik... orang lebih suka kita mendengar cerita mereka dr kita yg bercerita... skrg sedang belajar menjadi a good listener :)

    Kambing panggang ke tu? Wah!

    BalasPadam
  3. Salam kakcik

    Selamat Hari Raya...ceria2kan hati muga sinaran mentari arini akan terus menyinar

    BalasPadam
  4. hari ni pun suram je sebenarnya kat rumah ai ni sebab en. suami outstation ke Alor Setar.. :(
    petang nanti baru bersiap-siap nak ke rumah MIL.. jumpa en. suami kat sana nanti..

    BalasPadam
  5. kenapa nie kak
    saya ada je nak tunggu cerita akk
    biarlah org lain x suke ;))
    saya ada setia ...

    BalasPadam
  6. Salam Kakcik,

    Perasaan suram ni serang menyerang hati kak ani. Selalu tidak dilayanlah sangat. Istifar banyak2

    BalasPadam
  7. saya pun suka dengar cerita akak..ni tgh berehat selepas penat melayan kunjungan anak murid ke rumah..hehe

    BalasPadam
  8. salam merdeka kak, dah2 jangan suram2. senyum tu boleh ubat hati :)

    BalasPadam
  9. sentiasa menanti..walaupun tidak tinggalkan komen..tapi tak pernah lupa datang kesini

    BalasPadam
  10. saya pernah jugak terperasan org ternanti2 entry dari saya macam saya ternanti2 entry dari org ..pastu teringat, ishh perasan...then hubby syorkan saya share info2 ilmiah, at least untuk rujukan sendiri...namun saya tetap suka datang ke sini...nice picca kakcik :)

    BalasPadam
  11. Salam Kakcik. Saya pun kadang-kadang selalu gak perasan macam tuh. heh heh heh

    BalasPadam
  12. mmg akan ada masa2
    yg kita jd gitu
    mungkin skrg dah ok kot
    moga ceria ya kakcik

    BalasPadam
  13. Sini suram sebab sunyi... Dua2 hero tidur ;)
    Ngeri pula tgk kambing bakar tu..

    BalasPadam
  14. Selamat Hari Raya Kak chik..... (saja nak menceriakan Kak Chik)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.