Kawan-kawan kakcik

Isnin, 13 Ogos 2012

Kehadiran...

ada yang datang sekadar suka-suka
ada yang ingin melihat-lihat sahaja
ada yang tidak bermaksud apa-apa
cuma langkahan kaki membawa tiba

kehadiran...

tidak semua disenangi
tidak semua akan diterima
walau datang dengan maksud yang mulia
namun penerimaan yang menanti
tidak terjangka

ramai yang singgah mengintai di blog ini untuk tempoh tak sampai
 5 saat pun, namun kehadiran kalian tetap membuatkan kakcik teruja


20 ulasan:

  1. Salam kakcik.

    Ada yang masih mengingati kak cik..

    BalasPadam
  2. Saya singgah niii :-)
    Nak ambik kesempatan mngucapkan selamat mnyambut aidil fitri...maaf zahir batin
    Saja wish awal2 sbb lps ni dah sibuk dh...tak sempat nk bw nnt
    Take care ya kakcik :-)

    BalasPadam
  3. Less than 5 sec. macam tak logik pulak kan kakcik. Mana sempat baca kalau macam tu..

    BalasPadam
  4. mereka masih mengingati kakcik lagi....

    BalasPadam
  5. ouh..boleh tengok erk ma....
    nak tgk jugak la...=)

    BalasPadam
  6. assalamualaikum kakcik, saya datang jenguk kakcik, walau tidak kerap, kakcik tetap saya ingati, rindu nak komen mcm dulu2, harap kakcik tidak terasa hati saya jarang ke sini.

    Salam aidilfitri buat kakcik dan famili,

    mcm pantun tak? hhihihihhiiihihhiiiiiiiii

    BalasPadam
  7. eh..eh...cemana kakcik check nih..

    ajar lah kakcik..teringin nak buat jugak la..

    hehe..

    pliss... ;)

    BalasPadam
  8. kalau boleh setiap kali kakcik update setiap kali tu saya jenguk,selalu akan jenguk la...

    BalasPadam
  9. salam kakcik, kalo ada kesempatan masa, insyallah saya akan menjenguk alam maya kakcik..selamat berbuka puasa buat akak sekeluarga..

    BalasPadam
  10. kakcik byk tulis dari hati dan byk info berguna. wat orang suka singgah dan baca blog kakcik..

    BalasPadam
  11. less than 5 sec??
    apa yang di intai nye ek...

    BalasPadam
  12. Biasa laa pengikut setia mesti nak tau apa citer kak cik kan.. :)

    BalasPadam
  13. 5 sec tu dengan jumlah pengunjung yg boleh dibanggakan

    BalasPadam
  14. kalau less than 5 secs tu tak sempat habis loading pun ada kot..apa lagi nak komen..express betul kalau ada.. hehe..

    BalasPadam
  15. macamana nak nengok macam tu kakcik? tak kisahlah berapa lama kawan2 nak singgah yang pasti diaorang datang tu pun dah cukup bersyukur kan kakcik..

    BalasPadam
  16. emm tak reti jugak nk tgok... huhu

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.