Kawan-kawan kakcik

Selasa, 26 Jun 2012

Yang kakcik beli pagi tadi...

Burger = RM2.50.  Belum dimakan lagi.

Teh Lipton = RM2.30.  Baru minum dua teguk.

Sekeping sukun goreng = RM0.50.  Dah habis kena telan.
Tengahari nanti makan burger saja.  Tak payah beli makanan lain dah (kurusnya tak juga!).

30 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Cik

    baru RM5.30
    jimat3

    Alhamdulillah

    BalasPadam
  2. wahhh..pagi2 dah beli beger ya kakcik :)

    BalasPadam
  3. kalau nk kurus makan buahan akak. :D

    akak try la jus delima. ramai kata ok. sy baru beli 5 botol

    BalasPadam
  4. sukun tu kalau buat kerepek pun sedap :)

    BalasPadam
  5. Goreng sukun nipis2 makn cicah gula...sedapppp....

    BalasPadam
  6. pagi2 dah sambar burger kakcik... maintain body ke maintain pitih ni hehehe

    BalasPadam
  7. kat mana ada jual burger pagi pagi ni kakcik?

    hehe..nak kurus bukan makan sikit atau tak makan kakcik.. tapi makanan yang dipilih tu penting..

    BalasPadam
  8. KakCik
    Dont worry .. bulan depan boleh 'kurus', insyaallah :-)

    p/s: samalah kita..uhuk3

    BalasPadam
  9. waahh dah lame tak mkn sukun goreng!

    BalasPadam
  10. saya bawak bekal lauk sambal sardin, ikan masin dengan ikan bilis goreng je kak. jemu dah makan lauk beli je. masak simple simple pun sedap.

    saya pun tak kurus kurus kak. dah 3 tahun bersalin. makan tak banyak. sekali berat dah naik susah mau turun balik.

    BalasPadam
  11. alahai sedapnyer kakcik buger ngn sukun goreng tu... ni yg bt rasa nk suh edy cari sukun kt psr mlm nih... goreng pastu cicah sambal kicap... sedapnyer

    BalasPadam
  12. sedapnyeee sukun tuu kak
    saya dah lama x makan sukun
    kalau ada ayah selalu suke potong nipis2 tau
    bila grg rasa sedapp aje huhuh :(

    BalasPadam
  13. assalamualaikum kakcik...wah tenghari makan burger je yer...sesi diet yg baik gak ni...:)

    BalasPadam
  14. Salam kak cik..

    alahai..sikitnya kak cik makan..cukup ke tengahari ni makan burger nie?kalau lynn macam tak cukup je..huhu

    BalasPadam
  15. sedapnyer beger kak....
    kenyang ker bekpes mkn sukun goreng kak...;)

    BalasPadam
  16. yg penting mengenyangkan & boleh memberi tenaga kak cik...

    BalasPadam
  17. salam kakchik singgah yer.. wah begini pun dah terliur..

    BalasPadam
  18. Ai betul2 nak kurus kakcik ni,,makan jea apa kakcik nak makan yg penting senaman 3 kali seminggu jangan ponteng2 kena 3 bulan sure sexy punya hahaha.

    BalasPadam
  19. lipton tu kegemaran sy! hehe
    tak kurus takpe kakcik yg penting enjoy dgn mknan tu :)

    BalasPadam
  20. tak kisah KakCik asalkan sihat & gembira..

    BalasPadam
  21. Kak cik asal sihat alahmdulillah...

    Macam mana nak tukar kotak comment jadi mcm kak cik nih. Dulu dah try buat tersepak batu lupa pulak. Rasanya kak cik pernah buat tutorial tapi tak larat pulak nak carik kat mana.

    BalasPadam
  22. umur macam kita ni kan kak tak makan sebulan kot baru kurus. heee

    BalasPadam
  23. alhamdulilah rezeki pagi neh.. hehe.. saya dapat nasi kerabu seround td,, kenyang smp petang kot nnt~ ahaks~

    BalasPadam
  24. sukun jangan makan banyak2 mak~~nanti sakit kepala masuk angin~

    BalasPadam
  25. hehehe... jimat... dah lama xmkn sukun...kat sini mcm tak pnh jumpa sukun goreng mcm tu...

    BalasPadam
  26. yang penting ..

    tak payah nak bersesak pi beli lunch kan :)

    BalasPadam
  27. Laaa...skeping jeker sukun? Kt sini sukun goreng besor tu singgit dpt 4

    BalasPadam
  28. cukup la ek utk pgi..tghari carik lain :)

    BalasPadam
  29. ehehehe..
    tak tahan nak sengeh dengan itu ayat.
    "kurusnya tak juga"

    rasa cam kena tepat kat hidung dayah nih ha.....
    :D

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.