Kawan-kawan kakcik

Isnin, 25 Jun 2012

Orang nak skrin sesentuh, kakcik pun nak...

... sudahnya, banyak nombor yang 'terbang'.  Sedih, tau...

Sekejap-sekejap 'mengintai' skrin dengan
harapan ada yang sudi smskan nombor mereka! :(

47 ulasan:

  1. wowwwww...nokia lumia!!! cayalah kakcik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang murah je. Yang terbaru, Lumia 900 = RM1,799.00. Kakcik tak mampu nak beli. :(

      Padam
  2. wahh..hp baru ye kakcik?
    best..best!

    kita pun teringin gak ni.. nak gak merasa..
    walaupun org lain dah jenuh pakai touch2 screen ni.. kita masih berangan je lagik..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik dapat pun atas eksan suami - dia tak nak guna. ;-)

      Padam
  3. Ni mcm Lumia 610 saja..kalau betul..sy pun baru dapat satu..sapa tahu mcm mana nak besarkan font utk sms??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik dah cuba2 buat, tapi tak tahu juga macam mana nak besarkan font. Kena explore lagi nampaknya...

      Padam
  4. saya tak suka touch skrin ni.. tapi dapat 2nd hand punya.. amik je la..

    BalasPadam
  5. Salam kakcik,

    Kak ani dah guna phone touch screen ni sejak 3 tahun lalu tapi sehingga sekarang masih ada yang akak tak faham.

    Semoga kakcik akan dapat balik nombor2 tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Kak Ani.

      Kalau ikutkan saya, sebenarnya malas nak touch2 ni, tapi dah suami bagi, ambil ajelah. Nanti kecil hati pulak dia... hehehe...

      Padam
  6. Alamak...Kakcik ilang no. sy tak? Klu ilang, sy ley anta lagi sekali. Heee~

    Canggihlah hp Kakcik. Sy pun nak satu. Heee~

    BalasPadam
  7. saya pun baru2 ni hilang no kawan2 bloger lepas tuko henpon..tak siap lg nak masukkan balik no meka kak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik pulak takde sakin nombor2 tu kat tempat lain. :(

      Padam
  8. ini kemodenan yg menserabutkan fikiran, jadi terpaksalah dijauhkan dari saya heheh

    saya lebih selesa guna yg old fashion punya, tp kalau org dah beri, terpaksa lah amik jugak, kan kakcik?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iyalah Q. Nanti orang tu kecil hati, susah pulak kakcik. :)

      Padam
  9. satgi saya sms..err..mangga ada lagi ke kakcik..tetiba mcm teringin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Rai. Mangga masih ada, datanglah. :)

      Padam
  10. huh window iphone 8 tu :)
    tetap sama mengikut arus teknologi :)

    BalasPadam
  11. practice make perfect..he hehe

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. No hubby Wani yang 017XXXX720 tu ada la...

      Padam
  13. saya pun belum tukar2 lagi. senang cakap saya ni outdated la..

    BalasPadam
  14. xpe kakcik.practice makes perfect!hehe
    lama-lama nanti terer la tu guna touch screen...

    BalasPadam
  15. Aiseh...nombor zana pun hilang ke? Nanti kakcik balas kat blog zana ye. Tu la..zana tanya nama kakcik dlm fb, tak berjawab pun.

    BalasPadam
  16. Balasan
    1. Hilang juga Su. Nanti Su sms kakcik, ya?

      Padam
  17. hehe, canggih tu. insya allah satu hari saya nak beli jugak.
    :P

    BalasPadam
  18. org kedai tu tak tolong transfer kan semua file ker ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia dah transfer, kakcik ingat dah ok semuanya. Mungkin yang hilang tu nombor dalam simkad sebab kakcik tukar simkad yang lebih kecil (kena bayar RM25...huhuhu...) untuk disesuaikan dengan hp baru tu. :(

      Padam
  19. kak...saya tak pandai sgt guna hp touch skrin ni..hihi..kalau saya pakai ntah hape la yg ilang..

    BalasPadam
  20. alamak. nombor saya pun hilang ye mak? jap lagi saya sms ek! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nombor gB tak hilang, mungkin sebab baru dapat. :)

      Padam
  21. Salam Kakcik,
    uwaahhhh ada handphone baru!
    Ohhh hilang ke nombor kawan2/sedara ara? Susah tuh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Yong.

      Nombor Yong pun dah hilang. :(

      Padam
  22. kaklong punya samsung jerk...
    huhuhu!

    BalasPadam
  23. hahahah..samalah kita k.cik..tehegeh2 nak tekan pun

    BalasPadam
  24. saya tak sms tau kakcik. sbb kakcik ada no saya. hehe.

    BalasPadam
  25. Anak2 semua dah bertouch screen ni..saya dan suami jer masih guna oldskool....

    BalasPadam
  26. Dulu Kakcik pakai model apa?
    Yang Pak Nidus tahu iPhone jer yang ada masalah ni.....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.