Kawan-kawan kakcik

Khamis, 28 Jun 2012

Mesyuarat dan makan-makan memang tidak boleh dipisahkan...

Nasi goreng ini nampak sedap, tapi kakcik tak makan sebab perut
masih kenyang. 

Karipap gebu yang sedap walaupun tak banyak inti

Dah kamera di tangan, rakam sajalah apa yang nampak. :)

One Metro Pudu ini bangunan apa ya?  Pusat beli-belahkah?

22 ulasan:

  1. alhamdulillah rezeki kakcik..

    ofis saya ni kalau ada event je dapat makan.. takat mesyuarat tu keluar duit sendiri je la beli makanan..hehe

    BalasPadam
  2. biasalah tu.. saya ni sampai dh naik muntah jd tukang order maakn bila2 ada mtg n training! apapun tu semua rezki , jgn ditolak hehe

    BalasPadam
  3. mmg meeting makanan xboleh dipisahkan =)

    BalasPadam
  4. kalau selalu attend meeting atau training ni kena pandai2 bajet tang makan, sebab kalau terlebih makan, bukan rezeki dah tuh hihi...

    BalasPadam
  5. ala...mg menguji keimanan la...
    time time gini semuanya nampak tis! tis!

    BalasPadam
  6. makan2 n meeting tak blh dipisahkan

    BalasPadam
  7. Kakcik, bagi saya pulak, miting & makan2 memang BOLEH dipisahkan kerana mesyuarat di sekolah saya tak pernah ada makan2. Huhu.

    Saya nampak sesuatu yg sangat hensem & gagah perkasa di luar tingkap itu. Hehe.

    BalasPadam
  8. ekekek tul kak
    dari ngantuk x jadi , terus segar dgr ada makanan ekek
    dah tuu dari mood x nak gi meeting jadi ada mood
    nak gi meeting sbb kan ada makanan disediakan ekeke

    BalasPadam
  9. Betul tue kak chik makan2 n meeting tak blh dipisahkan hihihi

    BalasPadam
  10. salam kakcik..

    memang xnafikan..asal meting mesti makan..tp best gak coz dpt mkn free...heheh

    BalasPadam
  11. One Metro Pudu tu memang kompleks membeli belah. Tapi macam tak berapa popular lagi.

    Sebut pasal meeting nih, bila Datok LF nak meeting utk gathering raya kita?

    BalasPadam
  12. saya paling suka masa kerja dekat pejabat pilihanraya masa nak pilihanraya umum 1999 dulu. setiap kali meeting makan mmg mewah. opis skrg dh kureng sket..... mkn biasa2 jer. huhuhu

    BalasPadam
  13. Lama benar tak jejakkan kaki ke KL..

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum Kak Cik

    makan masa lapar nanti.....

    BalasPadam
  15. rezeki jgn ditolak kak cik. len kali kalau agak2 takleh nak makan, bungkus, rojer2 CiM, nanti CiM dtg ambil (kihkihkih)

    Kakcik keja kat ngan Pudu ker?

    BalasPadam
  16. karipap memang kegemaran IM lebih-lebih lagi untuk makan pagi...

    BalasPadam
  17. As salam KakCik,

    Meeting & mkn mmg tak boleh dipisahkan mcm isi dan kuku! Dtg meeting sb nak mkn... Sb mkn menggembirakan, melegakan ketegangan... betul tak? :)

    Karipap tu nampak gebu...sedapnyeeeeeeeee.... aduhai...

    BalasPadam
  18. salam kakcik

    tengok karipap rasa teringin lah pulak, tapi kalau beli tak sedapkan, inti sikit je

    BalasPadam
  19. assalam kakcik,
    setengah orang suka mesyuarat sebab ada makan makan hehe..

    BalasPadam
  20. sedapnya makanan kat mesyuarat opis kakcik?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.