Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 29 Jun 2012

Mari mengenali jentera lama...






















Kakcik mohon maaf kerana masih kurang berkesempatan untuk menjengah ke rumah kawan-kawan.  Bila balik ke rumah, badan yang letih ini minta direhatkan.  Jangankan hendak melayari internet, hendak menonton televisyen pun rasa bagai tak mampu. :(

notataksiapatanya : Bila bermesyuarat, yang paling 'meletihkan' adalah kena mencatat minit dan menyalinnya semula untuk dijadikan satu minit yang lengkap!

15 ulasan:

  1. Rehatlah kakcik - bagi kami lihat ejin-enjin ini dulu.

    # kakak pun macam kakcik tugas catat minutes meeting dah jadi macam rutin nak buat macam mana. Kadang ada juga yg termiss (ngantuklah masa tu).

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Taklah Fara, kakcik buat lawatan je. :)

      Padam
  3. Salam kakcik,

    Memang sesuatu yg diluar pengetahuan kak ani jentera2 ni. Terima kasih kakcik berkongsi gambarnya.

    BalasPadam
  4. jentera lama dalam keadaan baru.

    banyakkan berehat kakcik, moga cepat pulih.

    BalasPadam
  5. Tak per lah. Rehat² lah dulu ☺☺

    BalasPadam
  6. Orang awam boleh masuk ke kak cik?

    Catat kemudia nak tulis balik bg jadi ayat yang sempurna, mau pening2 lalat nak membina ayatnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik tak pasti, tapi nanti kakcik tolong tanyakan.

      Di tempat itu ada pelajar2 dari IPT buat praktikal tapi...

      Padam
  7. jentera... huhu~

    kak cik rehat la... minum jus delima la..bgs tuk kesihatan. :D

    BalasPadam
  8. kakcik ikut rombongan cik kiah ke?hehe... rehat la kakcik, takde sape marah pun kalau kakcik tak sempat jln blog kwn2...

    BalasPadam
  9. barang lama skang jadi pameran untuk golongan kendian tengok cemana orang dulu2 buat kerja...

    BalasPadam
  10. ambil masa kakcik, org putih kata 'take your time' hehe

    BalasPadam
  11. kt jupem ni pun banyak jentera2 berat gitu kak... ada yg dh berpuluh2 thn dr zaman dulu2 pun ada... siap ada yg jentera tu siap tanam kt tanah... tak blh bwk ke mana2...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.