Kawan-kawan kakcik

Rabu, 13 Jun 2012

Istana Negara (Lama) - dari rakaman kamera kakcik...












Tersangatlah ramainya pelawat yang melawat ke sini pada waktu kunjungan kakcik dan rakan-rakan sepejabat pada jam 9.00 pagi, 13/06/2012.  Kebanyakan yang datang itu adalah rombongan  murid-murid dari pelbagai sekolah.  Gambar murid-murid yang berpusu-pusu itu telah kakcik padam dari rakaman kamera atas sebab-sebab tersendiri.

26 ulasan:

  1. teringin nak jejak sini.
    suka juga nak tahu ttg adat2 diraja ni

    BalasPadam
  2. bestnya boleh melawat time kerja. Insyaallah satu hari nanti nak jejakkan kaki kat sini juga. ^_^

    BalasPadam
  3. saya tak pernah sampai lagi ke istana negara ni.. :-( tengok gambar kat blog kakcik saja lah...

    BalasPadam
  4. macam menarik, padal dekat je dari opis, tak sempat nak pergi lak.

    BalasPadam
  5. tak pernah pergi lagi. insya Allah 1 hari sampai jugak :)

    BalasPadam
  6. Salam KC

    Hehe akhirnya KC ke istana!

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam MJ.

      Kakcik tak boleh nak komen di blog MJ disebabkan masalah word verification. :(

      Padam
  7. mak pegi juga ke???
    mak kata mak tak pegi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sepatutnya pagi tadi mak menghadiri mesyuarat, tapi mesyuarat itu ditangguh ke sebelah petang. :)

      Padam
  8. rase nak bwk twin g ctu ajer. Inyaallah kalau ade mase yg terluang...

    BalasPadam
  9. kakcik datang sini yer.. kalau x leh jumpa. opis sy kat sini. dah 3 kali tgk pameran tu.. ☻

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kakcik tahu, mesti kakcik cari Ayu. :)

      Padam
  10. semuanyer eksklusif...lampunyer lawa2..nanti boleh la datang ke sini

    BalasPadam
  11. pameran ni sampai bile yer kak cik?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak silap kakcik ia akan berakhir pada Jumaat ini (15/06/2012)

      Padam
  12. rasa malu dan bersalah pulak sebab belum pernah melawatnya .. tempat lain yang jauh dah sampai. tak patut .. tak patut.

    BalasPadam
  13. nampak gayanya, tak sempat lah saya nak lawat istana negara lama ni...harapnya, lepas ni di buka lagi pameran nya

    BalasPadam
  14. Memang tak pernah pergi.. Tq Kakcik kerana sudi buat entri ni untuk tatapan kami.

    BalasPadam
  15. dah di buka untuk orang ramai kan.... nak pegi lah bila ada masa terluang nanti

    BalasPadam
  16. waduhhhhhhhhhhhh

    syoknya
    ayu rasa.. kalau ayu dekat sana, pasti kakcik akan jadi peneman setia...

    BalasPadam
  17. awat laaa diorg tak extend sampai weekend..
    huuu~

    BalasPadam
  18. saya x pernah masuk lagi istana negara kak
    kalau ada peluang , ada melopong kejakunan saya nie ekeke ;)

    BalasPadam
  19. Assalam kak, saya pun tak pernah ada pengalaman masuk lagi istana negara ni.menarik yer:)

    BalasPadam
  20. boleh bawak anak2 ke sini tengok istana lama ni kan.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.