Kawan-kawan kakcik

Rabu, 27 Jun 2012

Bertemu Ustaz Zulkarnain sebentar lagi, InsyaAllah...



30 ulasan:

  1. Alhamdulillah, deronok dapat menghadiri program macam ni

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah... suka dgr ustaz ni baca yaasin malam jumaat kat astro oasis....

    BalasPadam
  3. kirim salam kat ustaz ye...assalamulaikum

    BalasPadam
  4. As salam Kakcik,

    Lama tak dgr ceramah secara 'live'... Kat sini tgk online je, kalau ade yg live pun xphm... Tak Spanish, ckp Arab daa... hehee...

    Kakcik,

    Setuju bila kakcik kata kite tak sedar kite berbahagia sehinggalah kite diuji! Sb tu kite kena bersyukur & menghargai apa shj yg ada skrg... Ujian juga adalah tanda DIA menyayangi kite & sbg pembuka jln kebahagiaan yg abadi!

    Marya bertuah dpt berkenalan & berjumpa dgn blogger seperti K.cik... Semoga Kakcik gembira & bahagia selalu :))

    BalasPadam
  5. Menghadiri majlis ilmu pun dapat pahala kak cik...indahnya Islam...

    BalasPadam
  6. Alhamdullilah..

    Seronoknya kakcik dpt sertai majlis ilmu...majlis dinaungi malaikat...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah ... bertemu dgn org2 yang berilmu ..

    BalasPadam
  8. Kakcik, ade kesempatan...amik gamba eh?

    BalasPadam
  9. Baguslah kakcik. Kalau selalu telinga kita dengar ceramah dapatlah harapnya bersihkan minda dan jiwa.

    BalasPadam
  10. salam makkkk :)

    mak, makaseh byk2 sudi dtg rumah sy hari tu, sy tak ingat sempat ke tak sy kenalkan mak dgn mak sy? hurmmmmmmm....tima kasih utk hadiah esp bunga mangga n kurma..makaseh byk2 :)

    nnti catit tang mane yg penting update sini ye mak..share2 dgn anakanda..hihi

    BalasPadam
  11. Seronoknya.. Ros suka sgt ustaz ni..tmbah2 dgr suara dlm astro oasis, sebak rasa :)

    BalasPadam
  12. bessnyer ....suka gak tngk ustaz ni kat astro oasis...

    BalasPadam
  13. Seronoknye.. smpaikan salam n klu ada ilmu2 yg diturunkan share2lah ye

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah, bertuah badan dapat ke majlis ilmu

    BalasPadam
  15. SMTI - Jemput kakcik, melawat blog saya ye...he he

    BalasPadam
  16. dewan tan sri mahfoz khalid tu kek mano?? :)

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah sekarang banyak program agama kat pejabat kan.. Dpt lah kita menambah ilmu
    Kadang2 nak cari diluar macam kurang berkesempatan (kesilapan sendiri, time managemet tak pandai)

    BalasPadam
  18. bestnya kakcik..kat ofis kami hari ni ada talk pasal investment..org bank datang..kan bagus kalau diorang buat ceramah agama sesekali..da nak masuk ramadhan ni kan..

    BalasPadam
  19. kat mana ni kakcik??????? aritu ada ceramah agama di downtown jalan reko. :) ramai sungguh.

    BalasPadam
  20. Salam, Kakchik... selalu tgk kakchik komen kat blog2 yg saya follow. So, saya singgah juga di sni untuk jaid follower kak chik. Salam kenal. :)

    BalasPadam
  21. Bestnyaa kakcik attend ceramah yer.. Moga mendapat info yang berguna dari ceramah ini yer..

    BalasPadam
  22. ALhamdulillah...sesekali menghadiri majlis ilmu mmg perlu utk pembentukan jiwa rohani kita...

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah dapat mendengar ceramah dari orang-orang alim macam Ustaz ni.

    BalasPadam
  24. alhamdulillah, bagus2. syarikat saya keje pun penah jemput beliau, best! ;)

    BalasPadam
  25. alhamdulillah..bertambah ilmu

    nanti kongsi2kan dgn kita di sini kakcik :)

    BalasPadam
  26. Bestnya. Ustza zul pernah dtg office buat ceramah. Memang kelakar. Selamat mendengar ceramah yer kak.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.