Kawan-kawan kakcik

Ahad, 24 Jun 2012

Ahad - pagi untuk gambar matahari muncul di blog ini...

Biasalah, ilham hari minggu selalunya adalah sangat lesu!




Apakah kegiatan kawan-kawan pada pagi ini?  Lakukanlah apa sahaja selagi ianya tidak tersasar dari landasan agama dan boleh menggembirakan hati dan mereka yang di sekeliling kita.

17 ulasan:

  1. kat penang suria di'telan' jerebu..

    BalasPadam
  2. Selamat berhari minggu kakcik....kita org nak keluar kjp ni, berjimba2 ngabiskan duit yg tinggal hujung2 kuku jek.

    BalasPadam
  3. Pagi pagi lagi IM menyapu sampah, masak nasi goreng untuk ibu_suri dan basuh kain.

    Ntah kenapa ibu_suri bangun awal hari ni!

    BalasPadam
  4. Dah bangun awal pagi, baru lepas breakfast dan sedang bersiap-siap mengharung jerebu...kena pegi rumah adik...

    selamat berhujung minggu bt kakcik & family..

    BalasPadam
  5. Selamat berhujung minggu kak cik , saya hari ni lepas hubby pergi keje sambung tido balik pasal semalam x cukup tido tengok bola dari kol 2 lebih sampai kol 5 huhu...

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Kak Cik

    moga hari ini keluarga kak cik secerah mentari

    BalasPadam
  7. Salam Kakcik,
    cantik gambor2 Kakcik snap!
    Akak sempat buat 4-5 kuntum brooch!

    BalasPadam
  8. Selamat beristirehat di hujung minggu.. (",)

    BalasPadam
  9. salam kak cik..walaupun kak cik kata lesu..tapi dapat dikongsikan gambar yang cantik

    BalasPadam
  10. cantiknyer gambar2 matahari pagi ini...

    BalasPadam
  11. kegiatan hari ini cuma tidur jer.... nak ganti balik tenaga yang terkurang sana-sini

    BalasPadam
  12. Makchaq hari ni kemas/susun balik buku2 cerita yg bertimbun2 kat rumah ni... Berkotak2 tak tau nak bubuh mana...

    BalasPadam
  13. canteknya alam ciptaan Allah swt :)

    BalasPadam
  14. Subhanallah..indahnya mentari pagi. Saya hari ni keluar menembak. Hehe.

    BalasPadam
  15. Sampai di rumah jam 2.30 pagi dari PD. Tengok uero, tunggu solat Subuh dan kerja sebab kita hari Ahad kerja.

    Kakcik, ada sikit gangguanlah dengan gambar background blog tu.

    BalasPadam
  16. salam..

    pagi sy trtido smpai kul 900am huhu

    BalasPadam
  17. ahad ye kakcik? hmmm.. harus saya sambung ZZzzzz... rajin kakcik tunggu mentari.. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.