Kawan-kawan kakcik

Isnin, 21 Mei 2012

Perkelahan blogger - Ice Room Bangi...

Terima kasih kepada Dr. Hanie dan suami, semoga sentiasa murah rezeki...




Ok... pukul 2.00 nanti saya datang.  Tunggu tau.
Eh! saya ada buat catatan berserta gambar DI SINI. Jemputlah baca, ya?

Wanita-wanita 'sihat'.

En. Suami makan yang ini.

Yang ini kakcik punya - Mango Milk Shake.

Ini Acu punya rasanya.

Saya tak kisahlah anda semua makan aiskrim.  Saya cukup dengan susu saja.

Ice Room kami punya!

Rindu nak tengok gaya makan Serina ni.

30 ulasan:

  1. kena pulak mak publish entry ni waktu tengahari rembang ni mak yeeee....meleleehhhhhhh

    BalasPadam
  2. kakcik.. terliur saya dibuatnya.. ;)

    BalasPadam
  3. kita pun rindu serina, to me dia hos jjcm paling best!

    BalasPadam
  4. haha..gelak besar saya baca komen munna..

    BalasPadam
  5. salam perkenalan kak cik
    :)

    org baru kat blog kak cik nih..

    saja nak tegur..

    dan thanks sudi follow saya semula...

    cepat betul kak cik bertindak yek?
    :)

    nanti saya singgah la gi yer..
    :)

    BalasPadam
  6. saya rasa serina paling sesuai jadik pengacara jalan jalan cari makan.

    err...lari topik ke ni mak? heheh~

    BalasPadam
  7. wah...seronok nya...sedap tu...

    BalasPadam
  8. ya allah, kenapa ada ais krim di petang-petang (bukak belog kakcik waktu petang) macam ni? hihihihi

    BalasPadam
  9. alahai dari piknik tepi tasik ke ice room pulak kakcik n the gangs... syokkk nya dpt mkn reramai mcm ni...hehe

    BalasPadam
  10. boleh tgk jer la..nak mkn ice cream x leh sbb gigi nie sentiasa sengal...

    BalasPadam
  11. perghhhh.. meleleh la nengok sume ice cream tu.. hehe

    BalasPadam
  12. salam..

    rajin kakchik buat perjumpaan dgn rakan blogger..baik utk mengeratkan silaturrahim.

    BalasPadam
  13. terasa nak suruh hani belanja saya lah kakcik..~ahaha

    BalasPadam
  14. aduhaii...menggoda orang sini jee...
    sesekali makan aiskrim...memang best kan..:)

    BalasPadam
  15. Dah tak larat nak ke Ice Room...bakul baju memanggil2...tak kurang bantal melambai2. Balik kemas lebih kurang pas tu zzzzzz....:)

    BalasPadam
  16. aduyaiii sedapnye...bleh penah lg lepak2 kt iceroom ni...lalu2 selalu...haha

    BalasPadam
  17. saya lalu2 je kat ice room tu, tapi blm penah singgah.

    syok lepak reramai kan..^_^

    BalasPadam
  18. ala ...sedap nye ice cream !!!!!!!!!

    BalasPadam
  19. wah sedapnyer...
    sekarang dh ada mcm2 jnis kdai y jual aiskrim kan..

    BalasPadam
  20. comel jer anak2 k.ana posing! :D

    BalasPadam
  21. sejukkkkkkk ..... kita batuk .. tak leh makan ais ...heheheh

    BalasPadam
  22. manggo milk shake...nyumy nyumy...saya sanggup lupakan diet hehe

    BalasPadam
  23. pernah mkn kt ice room ni mmg sedap :D

    BalasPadam
  24. best oke outing beramai-ramai,apakata melancong beramai2 ala rombongan pula suatu hari nanti...hehe

    BalasPadam
  25. Bertuah Kakcik kerana berpeluang turut serta.. Nampak sedap sangat aiskrim tu... menggoda tekak bila terpandang.. :)

    BalasPadam
  26. tak perrnah masuk sini.. saya sebab dgn family ari tu.. kalau tak sure joint.

    BalasPadam
  27. Alamak...

    Kantoi masa bergayut... Bahaya sungguh la, banyak paparazi

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com