Kawan-kawan kakcik

Khamis, 24 Mei 2012

Jom sertai peraduan kenangan bersama Nestle...

Anda ada kenangan bersama Nestle? Sila kongsikan kenangan anda itu dan sekiranya kenangan anda terpilih, anda berpeluang memenangi hadiah. Peraduan ini adalah satu kerjasama antara Nestle dan Nuffnang Malaysia.

Tuliskan cerita anda

Sebelum mula mencoretkan cerita, isikan borang ini dulu

Kemudian, pilihlah produk Nestle yang mana yang anda ada kisahnya

Kalau ada rezeki, anda mungkin memenangi hadiah yang agak lumayan juga.

19 ulasan:

  1. acu nak karang untuk yakult pun belum buat lagi nie..iskh

    BalasPadam
  2. saya ada join aritu satu cite pasal milo..

    BalasPadam
  3. rasanya cik ina join kan..saya tak pandai menulis..nak masuk segan..

    BalasPadam
  4. alahai..banyak citer tapi nak kena susun btul2 ni.. tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sape tau kan.. jom pakat2 cuba, try, test :)

    BalasPadam
  5. ok gak kan? sekarang ni saya dah ada photoblog, boleh le taruk gambo nestle product banyak2. heheh~

    BalasPadam
  6. sy mbesar dgn air teh je..ahaks..kalau dpt milo,mewah rasanya :)

    BalasPadam
  7. kenangan ttg milo yg sy suka ialah dpt minum milo dari van yg dtg kat sekolah tu..cedapppp


    ingatkan kakcik masuk td hihi


    p/s: sori lmbt jengah..internet kena block smalam

    BalasPadam
  8. ingatkan kakcik nak buat contest dan sape menang boleh dapat hadiah Nestle? Haha

    BalasPadam
  9. good luck...besskan hadiah2nyer

    BalasPadam
  10. Idea tak dak nak menulis...kenangan tentunya ada...membesar bersama nestle...

    BalasPadam
  11. tak masuk kot kakcik.. citer yang dok ada dalam kepala tak menarik mana..

    BalasPadam
  12. Kakcik dah msk ke?menarik hadiahnya.

    BalasPadam
  13. Salam kak cik semoga ceria sentiasa.

    BalasPadam
  14. thanks for sharing kak..teringin pulak nak join peraduan ni :) nampak menarik

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com