Kawan-kawan kakcik

Rabu, 9 Mei 2012

Api... apiiiii...


tapiiiii... mana apinya???

Hari ini ada latihan sekiranya berlaku kebakaran di pejabat.  Disebabkan kakcik hanya membawa turun C3, esok sahajalah kakcik masukkan gambar-gambarnya di blog ini. Macamlah ada siapa kisah!



18 ulasan:

  1. rumah terbakar panggil bomba..bomba datang berlumba2...hehe igt lagu tu la pulak

    BalasPadam
  2. tak sabar nak baca kisah ni esok. kalau cucuh api lagi best kot. selamat hari ibu, kakcik.

    BalasPadam
  3. elok juga ikuti latihan tersebut, kt bangunan ofis saya setiap thn buat

    BalasPadam
  4. Memang bagus dibuat latihan kebakaran di setiap opis sbg persediaan shj....

    BalasPadam
  5. Bagus la buat latihan. Persiapan awal tu

    BalasPadam
  6. teringat masa zama persekolahan dulu...ada 3 baldi digantung kat depan tapak perhimpuan dicat dgn warna merah dan dalamnya di isi pasir...dan di tulis API

    BalasPadam
  7. langkah awal sebelum berlaku kebakaran sebenar..., sediakan payung sebelum hujan kata orang kan kak

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Kak Cik

    Pejabat kami dah buat latihan tu

    BalasPadam
  9. kt opis pun aritu ada bt latihan api tp diaorang bt kt balai bomba

    BalasPadam
  10. Eh, sy teringin nak bt latihan kebakaran nie. Mcm best lah pulak. Hahahahaha!

    BalasPadam
  11. seronok time fire drill kat sekolah sbb budak2 yg sengaja lambat turun dr kelas akan didenda jadi mangsa rentung,.. pihak bomba pun buat demonstrasi padamkan api macam real2 la plak,..

    BalasPadam
  12. sekolah2 dulu selalu latihan ni kak cik.
    sekolah nak acik pun baru je buat latihan ni

    BalasPadam
  13. Kat opis myra setiap thn buat latihan kebakaran :)

    BalasPadam
  14. last merasa buat latihan gini masa sekolah dulu je..
    masa kerja dulu pun tak de..
    bekas majikan saya dulu tak prihatin nampak nya..
    heheheh

    BalasPadam
  15. jerit kekuat kakcik...heheheh

    BalasPadam
  16. Latihan kebakaran ni kalau memang betul2 tak tau ade jugak yang sampai sesak nafas dan pengsan kerana terlampau terkejut dan takut...(kejadian kat ofis kawan makchaq)

    BalasPadam
  17. Salam Kakcik,
    Lazimnya bila ada drill kebakaran ni, ramai buat slumber jer...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com