Kawan-kawan kakcik

Khamis, 31 Mei 2012

700 - terima kasih kawan-kawan...

Walaupun blog ini telah agak lama hadir di maya dan baru pada hari
ini (31/05/2012)  mendapat kawan yang ke 700, ianya adalah satu
kegembiraan yang tersendiri buat kakcik.  Malangnya, kakcik tidak
dapat mengesan pautan kawan kakcik yang ke 700 ini iaitu EPAL EJAH.

20 ulasan:

  1. TAHNIAH!!! bmaksud org suka singgah ke blog ni...tepuk2...hehe...

    BalasPadam
  2. ingat lagi first time kenal kakcik dr blogger AA. harap jodoh psahabatan kita kekal selamanya

    BalasPadam
  3. Tahniah kakcik...pasti akan terus bertambah kawan2

    BalasPadam
  4. bertambah lagi kawan di alam maya.. cuma bila takde link tu buat kita susah nak masuk ke blog dia kan kakcik..

    BalasPadam
  5. Salam Kakcik,

    Hooray..clap2, tahniah pd kakcik dpt followers yang sebegitu ramai, kakcik pulak rajin menulis hari2 jadi tak sia2 mereka follow

    BalasPadam
  6. tahniah kakcik.lepas ni pasti bertambah followers kakchik.

    BalasPadam
  7. semoga semangat berblog terus bertambah...

    BalasPadam
  8. Tahniah Kakcik.. Semoga ukhuwah yang terjalin di dunia maya akan berpanjangan.. Nur yakin bilangan pasti akan bertambah lagi selepas ini.. :)

    BalasPadam
  9. Tahniah Kak Cik...

    Nida harap dapat jumpa Kak Cik di alam realiti dan walau kita hanya berjumpa di alam maya, namun rasa macam dah lama kenal..:)

    BalasPadam
  10. sekejapan sahaja kakcik sudah punyai ramai pembaca yang suka berkongsi bacaan melegakan fikiran. Macam dah lama kenal dengan kakcik, macam mak saya dah.

    BalasPadam
  11. Tahniah kak cik....bila kiter nak jd mcm kak cik ni???hehehhe =P

    BalasPadam
  12. tahniah kakcik..kalau difikir2 balik 700 kawan..ramai tu kan..mcm kalau sekolah tu kawan dengan satu sekolah :D

    untung berblogging ni..sungguhpun cuma di alam maya tapi ramai kawan..banyak dapat belajar dari pengalaman orang lain..

    BalasPadam
  13. syabas kakcik... ramai betul kenalan... dana nih tak sampai 100 pun lg hehehe... seronok kan ada ramai kwn di alam maya ni

    BalasPadam
  14. Ala Kakcik! Sy nam menunggu follower ke 700 tu nmpknye berzaman le...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com