Kawan-kawan kakcik

Isnin, 9 April 2012

Akuarium - ada sesiapa berminat?...

Diberikan secara percuma dengan isinya sekali. Pengangkutan tidak disediakan.  Ada sesiapa berminat?  Bolehlah berhubung dengan Dato' LF.




14 ulasan:

  1. umah sempit la kak cik...nk letak kasut pon x muat hehehe

    BalasPadam
  2. suka n berminat tapi jauh la ma
    hehehehe
    besh tau bela ikan ni....balik keje tengok ikan berenang2 tenang je rasa =)

    BalasPadam
  3. Kakak ni kakcik kalau ada qauarium bagi makan bolehlah tapi nak bersihkan bercinta betul..

    Yg kat office ni pun dah kosongkan bukan ikan je tak ada, airnya sekali dah tak ada. Malas...

    BalasPadam
  4. Kakcik,
    Tkasih atas entri ini. Take care, kakcik. Salam LF kepada abang

    BalasPadam
  5. wahhh..bestnya...huhuhuhu...TAPI rumah kita jauh la....

    BalasPadam
  6. kalau ada kat rumah mesti eksaited anak2 saya.. tapi rumahnya sempit la pulak..rugi nya..

    BalasPadam
  7. alalala comelnyeee. kat rumah ada 2 tong untuk keli dan tilapia

    BalasPadam
  8. kaklong tak minat,tapi suami mesti minat...
    rumah Dato dekat jugak dengan rumah kaklong..
    tapi tak per lah....malu sesangat....!heheheh!

    BalasPadam
  9. kakcik, nanti saya tanya suami saya. kot la dia nak.. kalo ikut hati rasa macam nak, sebab anak2 suka sesangat akuarium, tapi tu lah.. takut tak rajin je nak bela..

    BalasPadam
  10. dulu2 saya pun ada jugak akuarium ni...tapi tu la nak menjaganya tu yg ada sedikitttt rajinnnnyee...

    ok la tu ana..ko ambik jer..mesti hero2 tenit ko tu sukakann...hari2 dia kasinya ikan tu mkn nnt tau..

    BalasPadam
  11. a ah ain, aku baru confirm ngan uncle... heheh.. nampaknya aku ngan anak2 kena gigih jaga akuarium ni.. uncle sayang akuarium ni...

    kakcik, saya empunya baru akuarium tu.. hehe..

    BalasPadam
  12. ops..tgk akuarium ni teringat ikan anak sulung saya
    jumaat lepas mati :(
    sy kol kakak bgtau ikan dia mati .mungkin lemas kot
    hehe

    BalasPadam
  13. Ella pun ada akuarium nak 'let go' kakcik. Dua tingkat, besar .. dah 8 tahun memilikinya tapi sayang, sekarang ni hasben selalu busy dgn hal-hal dia so akuarium tu terabai. nak tak nak kitorang kena let go jugak.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.