Kawan-kawan kakcik

Isnin, 9 April 2012

Ada cuti dan duit lebih tak?...

Jom kita 'jalan-jalan' nak?


Bagus juga ada Air Asia ni, kan? Semua orang sudah ada kemungkinan untuk terbang sekarang.  Eh! kakcik promosi secara percuma saja ni.  Ingat Air Asia nak bayar ke kakcik tolong war-warkan dalam blog yang orang tak nampak ni?  :(


16 ulasan:

  1. Nak pegi mkn angin kena ada perancangan dr semua segikan...

    BalasPadam
  2. Teringin nak p berjalan makan angin..tapi simpan dulula hasrat tu..huhu

    BalasPadam
  3. kalau ada dua2 tu kira on ajelah nak pergi bercuti sekarang ni kan kakcik..

    BalasPadam
  4. atas sebab2 yg tak dapat dielakkan, maka saya terpaksa buat tak nampak je offer ni... :D

    BalasPadam
  5. Salam KC

    Mama suka terbang2, tapi tu lah suami kata DAH PUAS terbang, jadi cam ne...

    BalasPadam
  6. yengok je lahh .... tak kesampaian ...

    BalasPadam
  7. kaklong?
    tak pernah pergi bercuti..
    keuwangan membataskan segalanya...huhuhu!

    BalasPadam
  8. duit tiket dah save, tapi duit belanja belum cukup. hehe

    BalasPadam
  9. cutinye ade.. onkosnye tak brape nk ade.. cemne?

    BalasPadam
  10. ni kira promote amal jariah lah ni kakcik ehehe...

    saper tau one fine day, ada yg beri perhatian pada kakcik..dari air asia la maksud ssaya...

    BalasPadam
  11. Tahun ni cuba la pergi bercuti jauh ckit dmi anak2 tersayang...

    BalasPadam
  12. Termasuk dipelawa Bf gelap dialukan sama suamimorang atau pun..
    Untukmtajaan bolehtak

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.