Kawan-kawan kakcik

Selasa, 27 Mac 2012

Sarapan bersama blogger - edah dah habis kan? ...

Pakciklie (PCL) dengan persetujuan Dato' LF (dah lama Dato' tak kemaskini blog, semoga Dato' sihat sejahtera) bercadang untuk mengadakan pertemuan secara kecil-kecilan (akan jadi besar-besaran sekiranya mendapat sambutan) pada tarikh dan tempat berikut :

Tarikh    : 1 April 2012 (Ahad)
Masa      : 9.30 pagi ke atas
Tempat  : Kediaman Dato' LF di Bandar Baru Bangi.

Sekiranya ada kelapangan, marilah kita meneruskan agenda suaikenal kita di sana.  Semoga Allah SWT merahmati pertemuan tersebut kerana kita mencari kesinambungan ukhwah bukan hanya untuk bersukaria tanpa matlamat yang nyata.  InsyaAllah.

Masihkah ada di ingatan akan kemeriahan ini?


31 ulasan:

  1. As salam Kakcik,

    Seronoknya... Dari alam maya bertemu di alam nyata... Semoga ukhuwah ini berkekalan... :)

    BalasPadam
  2. Salam KC
    Kalau kena gaya nak sangat hadir kenal kawan2 maya.

    BalasPadam
  3. Salam kakcik .. terkenang pertemuan pertama di rumah kakcik dulu.

    BalasPadam
  4. sy buat pautan berkenaan tarikh gathering terus ke entri ini sbg rujukan...

    p/s : Blogger Kakcik n Akuzle Ayu jd organizer rasmi....selepas ni akan dirujuk ke blog kakcik, terbaikk!

    BalasPadam
  5. Salam,
    LF dan isteri amat alu2kan kehadiran para sahabat sekalian. Bagi blogger yang tiada kesempatan hadir gathering terdahulu, mohon ambil peluang ini untuk kita bertemu dan berukhwah. Tkasih kakcik atas usaha murni ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. kakcik..
      Pada tarikh tu kat rumah ni saya pun buat kenduri cukur jambul dan aqiqah cucu saya....meh lah datang sini....

      Padam
  6. Moga apa yang dirancang akan berjalan dengan lancar..

    BalasPadam
  7. Kakak mampu tengok kemeriahan itu aje kakcik..

    BalasPadam
  8. bestnya kakcik..kalaulah dekat...

    BalasPadam
  9. seronok..nak joinyer tak tahulah bila..

    BalasPadam
  10. Ahad ni? Insya Allah..saya tgk jadual saya nanti..

    BalasPadam
  11. salam kakcik. Maaf tak dapt join. Ada sukan lagi....

    BalasPadam
  12. ala.. nak join rumah dah dekat dah..
    kak, mcm mana nak join ni? nak daftar kat sape.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak payah daftar, datang je pada tarukh tersebut. :)

      Padam
  13. Copy paste dari komen di blog AA:

    Wahh bagus cadangan tu. Tapi nampak macam saya sudah penuh jadual. Tengah consider. Apa-apa nanti Sabtu, saya bagi jawapan ya. Thanks atas ingatan.

    BalasPadam
  14. Salam Kakcik, semoga ukhuwah ni berterusan. "Kolay gelsin!" kata orang Turki.

    BalasPadam
  15. Salam
    Bestnya dapat berjumpa para blogger. Semoga mendapat keberkatan dari Allah kerana mengeratkan tali silaturrahim

    BalasPadam
  16. Uish..meriah lagi nanti ni..

    ape2 pun selamat bergathering, kakcik & teman-teman blogger...

    BalasPadam
  17. muga pertemuan kali ini menjadi kenyataan dan berterusan di bawah rahmat Allah!

    BalasPadam
  18. ambuih, PCL.. kuasa veto nmpk...hihiihih.. insyaallah..

    BalasPadam
  19. ....Salam kakcik....
    mamaijat pun teringin nak join....
    tapi ada urusan....
    Insyaallah di lain masa kita bertemu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. entah bilalah cik ina dapat menjoinkan diri. kim salam ngan semua blogger ye kak chik bila jumpa nanti.

      Padam
  20. igt..mana boleh lupa.
    itu kali pertama sy join perjumpaan blogger

    BalasPadam
  21. ouh.. mesti ingat punya.. masa tu pun kali pertama saya bersemuka dengan blogger2.. sebelum ni tak pernah lansung! huhu.. kalau tak balik kampung mesti diusahakan! =)

    BalasPadam
  22. insyaAllah kalau tak ada apa2 hal
    acu akan join :)

    BalasPadam
  23. sampai pukul berapa kak cik? teringin nak pegi.. tak berani nak berjanji..dah dua kali janji tak tertunai..huuu..

    BalasPadam
  24. insyaAllah, klu ada kesempatan bolehlah saya menjoinkan diri.. seronok klu dpt join..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.