Kawan-kawan kakcik

Khamis, 9 Februari 2012

Siapa boleh teka...

Aku sendiri keliru.  Anakku yang mana satukah ini?  Adakah Along atau Bangcik atau Adik?  Kalau Angah lebih mudah dikenali...



24 ulasan:

  1. bangchik..kondifen!!!!!!!! ekekekekeke

    BalasPadam
  2. Salam,

    Tak perasan pulak yang maner satu, rupa seakan2..hehehehehe

    BalasPadam
  3. comel nya... tak leh teka la kakcik..

    BalasPadam
  4. Saya memang tak tau langsung tapi saya bantai teka saja..Along! Fuang fuang memintakla betoi, hehe

    BalasPadam
  5. salam kakcik,
    maaf selama ni kaklong tak boleh nak masuk ruang komen kakcik ni,tapi tak bermakna kaklong tak baca n3 akak...
    ni tah apa angin kuar pulak profil kaklong kat bwh tu...
    ni kejap lagi tak boleh masuk lah ni...
    sama lah dgn blog DDZ,blog YB...
    minta maaf banyk2 yer....

    BalasPadam
  6. saya tak tahu , teka boleh? bangcik yg tolong buat ayam panggang tu kot? tapi yg pastinya muka dia sangat comel!

    BalasPadam
  7. masih samar ...pcl blm ketemu lagi dgn depa.

    BalasPadam
  8. Kakak rasalah Kakcik ini bangcik masa kecik tapi betul macam adik cuma adik lagi chubby...

    BalasPadam
  9. anak masa kecik semua serupa. mereka pun tak kenal siapa, kalau bukan kerana tarikh pada gambar. saya nak teka, pilihan yg paling surprise, tentulah along.

    BalasPadam
  10. selalu tengok gambar bangchik kat blog nie dan memang ada iras2. tapi saya nak teka gambar along masa kecik kut....

    BalasPadam
  11. adeih...sampai tak kenal dah...?
    cer tanya kat anak-anak...
    kalau saya bukak album lama, anak2 saya memasing ngaku itu dia..hanya saya yg boleh membezakannya haha...

    BalasPadam
  12. Bonda.. ade adiah x kalo teka betol? hikhik..
    nanti aefa tanya bangcik la :P

    BalasPadam
  13. saya teka bangchik ni kak cik, comel sungguh hehehe

    BalasPadam
  14. ramai yg teka bangcik... saya follow jer...hehe

    BalasPadam
  15. ketawa besar saya kakcik.. heheh, ni sure adik beradik muka sepesen.. dah tu seacuan, redha jer lerr.. hahaha...

    BalasPadam
  16. takde tarikh ke? kelakar pun ada... hahahha

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.