Kawan-kawan kakcik

Khamis, 16 Februari 2012

Moon's Kitchen lagi - bila makan di sini pastinya bukan aku yang bayar...

Tukang makan ...


Yang dimakan ...








Tukang bayar ...



Selalu juga makan di sini, bila agaknya nak dapat potongan harga, ya?



34 ulasan:

  1. meriah dengan makanan ye kakcik..nanti2 dapatlah diskaun tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huda...

      kakcik main2 je, tapi kalau dapat bagus juga. :)

      Padam
  2. murahlah rezeki along sebab selalu belanja mak ayah and adik2 makan=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah. Dan mudah2an dia tak jadi kedekut dengan tiba2... hehehe...

      Padam
  3. kt mana ni kak cik...macam best je...kalau dekat boleh try hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Di Pandan Indah. Makanannya sedap, harganya pun berpatutan. :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Tak jauh (berdepan) dengan Sek. Men. Keb. Pandan Indah. Kalau dari rumah kakcik, boleh jalan kaki (dalam 10 minit) je. :)

      Padam
  5. Wahhh! Syoknye menu dia. Sy tertarik dgn lai ci kang tu dgn chicken chop. Yummeh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik pesan LCK suam dan ciken cop tu kesukaan anak2. :)

      Padam
  6. tgk menu nampak sangat sedap. Tak pernah sampai sana...

    apa2 je menu kalau orang belanja mmg tambah sedap...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik layan selera anak2 je, tambahan yang bayarnya Along. Ikut tekak kakcik, kakcik lebih suka makan nasi goreng kampung. :)

      Padam
  7. Salam Kakcik,

    Menyelerakan nampak makanan tu.

    Tak pernah kesini dan tak tau kat mana letaknya tempat ni.

    BalasPadam
  8. iols nak tunggu
    kakcik belanja iols kat situ plak
    ekekekekeke

    BalasPadam
  9. tu anak kak cik yang sulung kan..berutung k.cik anak2 yang baik.

    BalasPadam
  10. Salam,
    Boleh tak LF mohon jadi tukang makan, kakcik?

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh...eh.... sama lah idea kita Dato' LF. Saya baru nak hantar borang permohonan sebagai tukang makan. entah lulus ke tidak permohonan saya tuh. huhuhuhu

      Padam
  11. Moga murah rezki along... Saya rindu my son ..

    BalasPadam
  12. adeh!... myelerakan... hdgan brokoli tu membagkit selera!... :)

    BalasPadam
  13. untunglah along yang bayar. murah rezeki along : )

    BalasPadam
  14. murah rezeki along..
    kalau ayu kerumah kakcik, nanti hantarkan ayu ke situ ya

    BalasPadam
  15. tengok pun dah menyelerakan sangat...

    BalasPadam
  16. nampak sedapla kakcik,...drooling laa

    BalasPadam
  17. assalamualaikum kakakku kakcik..

    saya teringin nak bawak abah saya jalan2.. singgah makan.. tapi dia susahnya nak diajak keluar.. mungkin dia mmg dh tak larat.. dh 87 tahun dh usianya..

    p/s cikgu habibah tu mmg cikgu matematik saya.. pastinya kakcik kenal..

    BalasPadam
  18. Salam

    kenyangke?nampak sedap tu, westrn lagi.
    Tentu harganya sedap jugakan?

    BalasPadam
  19. lumayan kak cik..... tambah2 ada org bayar keh keh keh ...

    BalasPadam
  20. boleh tunjukkan jalan bila saya datang melawat

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com