Kawan-kawan kakcik

Isnin, 27 Februari 2012

Dia ingat comel sangatlah tu...


Mula-mula belek dulu...

Tengok tu, apa yang dia nak buat?

Berangan jadi patung kat kedai tu.

Walaupun kadangkala kena marah, tapi Along tetap sayang dia.
Cuti kecemasan hari ini.  Anak masuk wad, mak pun jadi kurang rehat.


30 ulasan:

  1. Siapa yg masuk wad kakcik? Memang mak akan lebih cemas kakak faham sangat.

    Adik bermanja dgn Along - suka kakak tengok:)

    BalasPadam
  2. alahai..teringat anak buah yna tengok adik ni..huhu

    BalasPadam
  3. dah adik yg bongsu mestilah adik comel..
    :)






    abang mana lah yang tak sayang kan adik...

    BalasPadam
  4. amboi ayah....=)
    eh ma sape masuk wad????
    harap2 semua sihat la

    BalasPadam
  5. sape masuk wad kakcik? moga cepat sembuh..

    memang dia sangat comel.. rasa nak picit pipi tembam tu..

    BalasPadam
  6. cumilllllllllll...:)

    anak kakcik masuk wad sakit apa? semoga semuanya dipermudahkan allah,dan semoga anak kakcik sihat...

    BalasPadam
  7. Salam,

    Siapa dan kenapa? Moga cepat sembuh yea?

    BalasPadam
  8. sapa masuk wad tu kakcik? moga cepat sembuh yea

    BalasPadam
  9. mmg comel pun. hahah!

    tapi mak, sape yg masuk wad ni??

    BalasPadam
  10. tp dia mmg cumil, kakcik. anak kakcik ke yg masuk wad tu?

    BalasPadam
  11. DAh namanya sedarah sedaging kakchik..marah abg tu tandanya sayang...

    Siapa tak sihat ni kakchik??..moga dia cepat sembuh...

    BalasPadam
  12. hahaha gambar last tu lawaklah kak!kehkehkehhh

    BalasPadam
  13. salam kakcik..sapa yang sakit ni?semoga cepat sembuh dan kacik pun jaga diri jugak tau..
    suka tengok kemsraaan abang dan adik..:)

    BalasPadam
  14. mmg comel pun kakcik.. anak yg mana masuk wad tu? semoga dia cepat sembuh hendaknya..

    BalasPadam
  15. sape sakit? smoga cepat sembuh..kakcik juga harap btabah.. :)

    BalasPadam
  16. siapa y gtak sehat tu kakcik?
    relax jer maak...
    hidup ni kan macam roda
    be strong ya...get well soon.

    BalasPadam
  17. sama je macam saya kak.. 3 boys tu..hee

    BalasPadam
  18. Memang comey pun kakcik :)

    Sapa yang admitted tu kakcik? anak saya, adik saya n MIL baru je discaj hospital last week..penin gak bergilir masuk hospital..moga anak kakcik cepat sembuh :)

    BalasPadam
  19. memang comel pun kak cik..
    adik bradik mmang macam tu kak cik..marah marah sayang.

    BalasPadam
  20. Comel apa.. anak kakcik tuh.. Sapa yg masuk wad tuh kak cik?
    Moga cepat sembuh yer..

    BalasPadam
  21. sapa masuk wad kak cik?semoga cepat sembuh..

    BalasPadam
  22. comel lah tu :)


    semoga cpt sembuh siapa yg masuk wad tu

    BalasPadam
  23. baru saya perasan betapa ruggednya ayah! hahaha!

    BalasPadam
  24. mmg comel.

    sakit apa sampai masuk wad tu?
    Moga mak & anak cepat sembuh

    BalasPadam
  25. semoga anak kakcik cepat sembuh yee...
    kakcik pun sama jugak kalau tak sihat byk2 berehat tau..

    BalasPadam
  26. tapi memang comel pun heheh...tertanya2 jugak ni siapa masuk wad kak cik

    BalasPadam
  27. sape yg masuk wad tu kakcik?
    semoga cepat pulih..

    adik beradik ...ikatan mmg kuatkan :)

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum my dear kakCikS:)

    Tulah..pastinya ramaiiiiii tertanya2..
    siapa yang masuk wad..kenapa agak2nya yaa..

    Pe2 pun..moga anak KakCikS cepat sembuh..dan kakCikS jangan susah hati yaa..Harap KakCikS cukup rest!
    Sama2 kita doakan ya

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com