Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 27 Januari 2012

Selamat tinggal (Broery Marantika) ...


ijinkan aku pergi
apa lagi yang engkau tangisi
semogalah penggantiku
dapat lebih mengerti hatimu

memang berat kurasa
meninggalkan kasih yang kucinta
namun bagaimana lagi
semuanya harus kujalani

reff:
selamat tinggal
kudoakan kau selalu bahagia
hanya pesanku
jangan lupa kirimkan kabarmu

bila suatu hari
dia membuat kecewa di hati
batin ini takkan rela
mendengarmu hidup menderita

sayang, walau kebersamaan kita hanya sesaat
namun kau tetap bagian dari jiwaku
kuiringi kepergianmu dengan ikhlas hati
semoga kelak kita dapat bersatu lagi




33 ulasan:

  1. suara dia mmg best kan kakcik...terbaik..

    BalasPadam
  2. jangan la gitu kakcik...
    sunyi sepi la nanti waktu pagi saya..:)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. cik ina suka dengar lagi broery suaranya mengetar jiwa : )

      Padam
  4. :).. layan !!
    kakcik, saya ada TAG kakcik di blog saya.. kalau lapang bacalah ye.. mekaseh

    http://deruombak.blogspot.com/tentang-dia-saya-dan-mereka/

    BalasPadam
  5. haihh.. sesekali dengar suara lunak-macho broery ni boleh terapung2 jap.. hehe..

    BalasPadam
  6. Sallam kak cik,

    Saya minat sangat lagu Seiring Sejalan nyanyian Broery dengan Sharifah Aini.

    BalasPadam
  7. nangis kalau dengar lagu ni..teringat arwah ayah..alahai...

    BalasPadam
  8. layan broery di petang hari ye kakcik :)

    BalasPadam
  9. salam kenal kakchik...

    lg ni klu dengar naik bulu roma..hehe memang sedappp...

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. kakcik, macamana nak letak komen ni. Kakpah tak jumpa punat mana nak tekan. So kakpah tulis je lah kat tempat reply kakcik ni.
      Broery...memang minat sangat dgn suara dia

      Padam
  11. izan suka lagu2 beliau... hampir semua lagu best..

    BalasPadam
  12. broery.. teringat lagu dia dgn sharifah aini..best!

    BalasPadam
  13. lagu dia sebelum dia pergi mengadap Ilahi, tak gtu!

    BalasPadam
  14. feveret saya 'biarlah bulan bicara'...

    BalasPadam
  15. lagu fav orang ramai... nnt kena suruh mr bob nyanyi utk kakcik.. tapi pilih lagu broery yg cinta cintun la.. bukan yg sedy nie. hehe

    BalasPadam
  16. ABK minat sangat dengan Broery ni...meh le kita portluck kat karaoke pulak hehehe

    BalasPadam
  17. tgk tajuk n3 mcm broery dah x de,suspen je..tp lagu ni mmg sedap & jiwang..huhu

    BalasPadam
  18. Salam,
    Ini lagu favourite LF dulu ... dah lama tak dengar. Nak mintak abang kakcik tolong nyanyikan !

    BalasPadam
  19. Kakcik,

    Lagu feveret kak ani ni, Syahu kalau dengar lagi ni.

    BalasPadam
  20. hehehe.... memang best lagu nie.selalu gak layan...

    BalasPadam
  21. Salam Kakcik,

    Saya kurang minat dgn Broery ni tp lagu2 die mmg byk yg best2... saya suka lagu widuri dgn yg sebut bulan, bulan tu...xingat plak tajuk die...hiks

    Psst k.cik...sy mmg keje LHDN tp bab2 cukai ni sy xpandai sgt sb bkn bidang sy...ngeee...basic2 boleh la :)

    BalasPadam
  22. amboi mak...berkaraoke ye...ingatkan ape la tu? =)

    BalasPadam
  23. kakcik sihat ke ? agak lama tidak bersiaran ..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.