Kawan-kawan kakcik

Ahad, 15 Januari 2012

Jemputan untuk bertemu di Shah Alam...

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Kakcik sekadar ingin mewar-warkan tentang jemputan yang dibuat oleh Akuzle Ayu untuk bersarapan (sarapan bawa sendiri) sambil bersantai di rumah beliau di tarikh, masa dan tempat seperti berikut :

Tarikh            :  22/01/2012

Masa              : 10.00 pagi

Tempat           :  No: 38, Jalan Cekap 25/45
                          Taman Sri Muda
                          Seksyen 25
                          Shah Alam.

InsyaAllah, sebagai tuan rumah yang budiman lagi peramah, Ayu akan menyediakan kuey teow kerang, buah-buahan dan minuman.

Sesiapa yang ingin turut hadir adalah sangat dialu-alukan dan bolehlah membuat pengesahan sama ada di blog kakcik ini (kakcik tahu Ayu akan datang mengintai nanti) atau di blog Ayu sendiri DI SINI.  Eh! di blog AZIEAZAH pun boleh. :)

Walaubagaimanapun, besar kemungkinan kakcik sendiri tidak dapat menghadirkan diri kerana pada tarikh yang sama kakcik akan balik ke Kuala Kangsar atas urusan keluarga.

Sekian dimaklumkan.  Terima kasih.


Masih tiadakah yang dapat meneka gambar apakah ini?


29 ulasan:

  1. Saya juga sudah membuat hebahan.

    Gambar itu? Macam gambar kain lapik kusyen jer?

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum kakcik, seronoknya jumpa kwn2 blogger kan? bila la nak buat kat sabah pulak?


    gmbr tu mcm file yg disusun, betul tak?

    BalasPadam
  3. ahah! 2 org kakakku ini suda kasi war2..tuan pnya mejelis yg blm...huuhuhhu... mmg akan jenguk kakcik bila ada d alam maya neh. tengggsssss bebyk, kak...

    BalasPadam
  4. errr...mender kaler2 tuh tabir yg letak kt pintu ker?

    BalasPadam
  5. macam teringin..tapi na kena hint kat my laling dulu lah yee...INSYALLAHH..

    BalasPadam
  6. salam kakcik,

    tak pasti lagi kerana tarikh tu hb
    kerja hanya cuti awal bln feb


    nak teka2

    alas pinggan nak makan tu :)

    BalasPadam
  7. salam jemaat kakcik :)

    oooo menariknye kuetiau kerang! kakcik & kak azie tukor giliran kehadiran pulak ke ni?
    teman tak berani nk janji le.. tgk pade cuace suamiku itu ;)

    gambor tu pd pandangan tman yg rabun warne ni page blog yg lom abih loading tp kite nk scrolldown jugak2

    BalasPadam
  8. Makan lagi. Rumah Ayu pulak ye kakcik.

    Kakak teka gambar skaf kepala kakcik. hihi.... sebab anak kakak ada macam ini tapi warna tak sama.

    BalasPadam
  9. segan la [carik2 bucu meja]

    hehehe


    gambar apa tu kakcik?gula2?plastik gula2?

    BalasPadam
  10. rasa xdapat join pasal mungkin kat ipoh time tu//

    BalasPadam
  11. sentiasa tersangat suka dengan ukhwah kalian y terjalin..
    bila nak buat area jb kakcik????

    hehehhe

    k.ayu pasti dok plan baik2 utk pertemuan tersebut

    BalasPadam
  12. dekat dengan rumah saya jugak tu..insyaAllah kalau tak ada apa hal pada tarikh tu akan sampai jugak...

    BalasPadam
  13. waktu cuti CNY time tu.. tak dapat nak turut serta sebab ada program.. klu tak boleh buat kunjungan ke rumah ayu.. insyaAllah lain kali..

    BalasPadam
  14. tak dapat menghadirkan diri... maaf ye..

    kak - tu sarung kusyen ke???
    or
    wrapping paper????

    BalasPadam
  15. kalau mcam saya ni boleh dtg ke...kalng ngan sri muda tu tak jauh...boleh ke atau member je hehehe..muka tak malu saya ni cuma ingin merapatkan silaturahim

    BalasPadam
  16. kakcik tak dapat datang ke.. huhu..

    saya cuba sedaya upaya nanti inshaALLAH...

    kakcik, gambar tu ialah alas kaki.. hihi..

    BalasPadam
  17. abk...

    jemputlah datang, InsyaAllah boleh berkenal-kenalan dengan mereka yang turut hadir nanti. :)

    BalasPadam
  18. hmm... macam mahu turut serta lagi la kakcik.... =D

    BalasPadam
  19. alooor jumpeee layieee ...
    huhuhuhu JELESSS !!!

    BalasPadam
  20. selamat menjamu selera dan berukhuwah..

    BalasPadam
  21. kalau mcm tu InsyaAllah say dtg...amin

    BalasPadam
  22. salam buat kakakku kakcik..
    selamat berjumpa dan beramah mesra !

    BalasPadam
  23. wah! seronoknyer dpt berkumpul mcm tu..hurm mesti ramai yg dah ada program sndrkan..btw enjoy the day!

    BalasPadam
  24. Salam

    Seronoknya dpt kenal kawan baru!

    BalasPadam
  25. ruginya tak dapat join..abang ipar kahwin hari yang sama..hope ada lagi lepas nih..hehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com