Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 16 Disember 2011

Hahaha...

Aku tak pandai Bahasa Inggeris, tapi mungkin agaknya ayat di atas
diterjemah secara langsung dari ayat Earn Enrich miles with this booking.
Hahaha!

28 ulasan:

  1. hahaha! kdg2 terjemahan mcm ni buat kita pening dan gelak sorg2 hihi.

    BalasPadam
  2. ayat paning yang keluar..hahahaha

    BalasPadam
  3. agak2 if ayu y tulis lagi kacau bilau.. huhuhu

    BalasPadam
  4. direct translation ye kak? Hihihi. Kelakar!!

    BalasPadam
  5. hahaha!!!! takkan depa mintak tlg gugel translate jugak kot? hahaha!!!!

    BalasPadam
  6. pakcik gugul translet da hilang kewarasan agk nyer

    BalasPadam
  7. wakakakak
    direct translation dari BI gamaknya...
    ke.. guna gugel translation!

    adehhhhhh!~ ilang ngantuk sekejap!

    BalasPadam
  8. tu namanya terjemaham jujur~~keh keh~

    BalasPadam
  9. hahahah pening gak ayat tu kikiki

    BalasPadam
  10. Sallam,

    Terjemahan yang lurus bendul..

    BalasPadam
  11. pB pun nak tumpang ketawa



    ha ha ha

    BalasPadam
  12. ni mst mat bangla kot yg tukang translate kan..

    BalasPadam
  13. Sapelah punya angkara ni.. pi balik tadika la... he he

    BalasPadam
  14. kira terer gak lah kakcik translet balik... 2-3 kali saya baca apemenda la tu.. :)

    BalasPadam
  15. jimat duit dari upah translator...isy isy isyyy rosak bahasa

    BalasPadam
  16. Erkk ada jugak org terjemah ayat jadi gini ker.. aduhai..

    BalasPadam
  17. taknak ketawalah.
    saya bayangkan bagaimana kalau saya ditertawakan bila terbuat kesilapan..

    hehe emosi plak...
    jangan marah ya kakcik...

    BalasPadam
  18. kalau nak gelak sakan, akak guna translator by google

    BalasPadam
  19. baca yg akak dah translate br paham hehehe

    BalasPadam
  20. Salam..

    Ermm..yang pasti this translation is not done by CIMB.
    Sila rujuk website Mastercard Enrich Platinum Dan Enrich Gold dalam 2 bahasa yang betul.

    Pandai Kakcik Seroja buat lawak :)...

    BalasPadam
  21. samalah ngan ALin kak..BI memang failt..

    BalasPadam
  22. tulah..mula2 baca lain mcm je bunyinya..hahaha..

    BalasPadam
  23. ahakz...den tak terrer english kak cik....selalunya kalau rakan2 blog buat entry dlm bahsa omputih...den guna google translate....tapi mmg resultnya...tah apa2...ahakz

    BalasPadam
  24. Dulu masa Nida pergi kelas English di sini, cikgu yg ajar pun cakap yang dia sendiri pun tak suka English sebab susah katanya..

    Tapi memang pun... pelik2 je kadang2 Bahasa Inggeris ni.

    BalasPadam
  25. saya pun nak tumpang gelak juga .. ekekeke !

    BalasPadam
  26. huiyoo.. tapi cam pelik je kak ayat tuh..hehe

    BalasPadam
  27. 'angkara' google translate...hwahwahwhahwa

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com