Kawan-kawan kakcik

Rabu, 2 November 2011

RTK - hari ini bukan hari Sabtu...


15 ulasan:

  1. kalau takat hari sabtu jer,tak mana nya bumi nak selamatkan bumi...!
    sedih!

    BalasPadam
  2. hari sabtu..kalau nak jugak beg plastik kena bayar 10sen...

    BalasPadam
  3. kalo econsave kat tmpt saya depa dok longgok kan kotak2 untuk customer guna lepas byr barang

    BalasPadam
  4. saya bawak troli sendiri~keh keh~

    BalasPadam
  5. tak penah bawak beg sendiri, beli jugak plastik kat tmpt saya shopping tu

    BalasPadam
  6. kdg2 tu lupa bawak beg bila keluar hari sabtu..kena beli jugak plastik 20sen :-( rasa bersalah krn cuai

    BalasPadam
  7. errr.. bukan sabtu ke kakcik. ingat sabtu dah hari ni hehe..

    BalasPadam
  8. Suka kalau sabtu tapi shopping paling leceh kalau lupa bawa beg sendiri

    BalasPadam
  9. Sabtu - Hari yang selalu menghuruharakan bila ke supermarket waiman Watson bila lupa bawa plastik sendiri.

    20 sen untuk satu plastik. Mahal yang amat.

    BalasPadam
  10. dah lama acu belajar bawa beg shopping sendiri walau pun bershopping bukan pada hari sabtu :)

    BalasPadam
  11. Itupun tak semua tempat kuatkuasa kempen mcm nie. Nmpk sgt tak serius dan tegas. Alahaiiiiiiiii!

    BalasPadam
  12. Hari Sabtu laa selalunyaa bila ujung bulan nak berbelanja kat hypermarket..taim tuh ler tak de plastik bag.. adess..tapi nak wat cam na ikut kan aje laa.. :)

    BalasPadam
  13. sama2 la kite selamatkan bumi. i'm in. :D

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com