Kawan-kawan kakcik

Khamis, 27 Oktober 2011

Nak perasan sekejap...


Eleh... bukan boleh percaya pada angka2 tu!

Dari mana datangnya sampai lebih seribu paparan sehari??  Bak kata Usop Wilcha 'nampak beno nipunyeeee'.


31 ulasan:

  1. Cuba akak cari kat traffic sources. 1000 sehari tu byk kak. Cun lah angka tu. Hihi.

    BalasPadam
  2. dasyat la kakcik... kita nak smpi seratus sehari pun susah.. hhhaaa... tahniah..tahniah..:)

    BalasPadam
  3. Ella...

    kakcik tengok juga kat sumber trafik tu - macam tak ngam je angkanya! :)

    BalasPadam
  4. tahniah kakcik...
    betul la tu, pengunjung luar ngr pun ramai kt blog kakcik ni..heheh

    BalasPadam
  5. mama maman...

    macam tak yakin je kakcik dengan angka2 tu. ;-)

    BalasPadam
  6. exora...

    memang ada pengunjung dari 'luar', tapi mungkin juga yang saja mengusik kat shout box tu...;-)

    BalasPadam
  7. Betul la tu kak Cik, byk info menarik di sini, x mustahil ramai berkunjung

    BalasPadam
  8. ater,klu betoi ape saloh nye...heheheh!!

    BalasPadam
  9. betul la tu kakcik...
    kakcik dah femes sekarang ni...kite tumpang gembira tau...

    BalasPadam
  10. ramai yang geledah entry gathering tu...:p

    BalasPadam
  11. fuyooooooooooo kagum.
    tak percaya kalu..kita bako je.ehhe

    BalasPadam
  12. cuba kakcik check pula traffic di nuffnang

    selalunya tak sama

    kdg jauh betul bezanya

    BalasPadam
  13. kakcik seribu paparan tu termasuk saya sekali tu..

    BalasPadam
  14. wahhh..mencanak naik grafnya kak chik...saya sumbang jugak kak chik.. hahaha..

    BalasPadam
  15. huihhh.. mcm blog retis gitu
    hehehe
    mesti pasal gath aritu kot ek kakcik? :)

    BalasPadam
  16. betul lah tu kakcik..sejak buat gathering tu lebih ramai yg menyinggah..tp sebelum ni pun ramai yg singgah kan..

    BalasPadam
  17. Salam semua...

    kakcik pun rasa paparan blog ini naik disebabkan oleh pertemuan pada Ahad lepas. Terima kaksih kepada kawan2 yang semuanya telah memeberikan respon terbaik kepada pertemuan kita itu. :)

    BalasPadam
  18. ye la tu kot! sy pun dh 2x singgah blog akak hari ni hihi .. tahniah kak ;D

    BalasPadam
  19. SALAM,
    OH, HEBAT NI ! TAK MUSTAHIL ! TAHNIAH DAN TUMPANG GEMBIRA

    BalasPadam
  20. antara blog yang saya kagumi iaitu akak & juga blogger kakzakie. mcm akak, walaupun entri simple tetapi isinya banyak manfaat. tak mustahil ramai yang selalu datang & komen. begitu juga blogger kakzakie... dia punya pengomen tegar..... punya lah ramai

    BalasPadam
  21. eelobor...

    kalau tengok betul2, blog kakcik ni tak ramai yang letak komen, mungkin ada yang masuk untuk membaca sahaja tapi tak tahu nak komen apa-apa. :)

    BalasPadam
  22. untuk kakcik rasanya tak mustahil kot...

    utk saya, dah lama rasa dipermainkan stat tu...kat stat lain, kat kenyataan di sidebar blog saya pula lain...

    entahlah...tak kuasa nak pikir...byk lg kerja lain hehehe...bg saya lah..

    BalasPadam
  23. tak mustahelllll.. *tersedak abgmus hehehe*
    ate peminat2 aje dh 517 stakat ni.. ;)

    BalasPadam
  24. Assalamualaikum...

    Boleh jadi benar, sapa tau kan!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.