Kawan-kawan kakcik

Selasa, 18 Oktober 2011

Jangan lupa temujanji kita...

... pada 23 Oktobber 2011.  Ada cadangan tentang warna tema pakaian tak?  Atau semuanya selesa dengan warna ikut suka hati sahaja??

Andai ada sesiapa berminat untuk membuat tempahan tart nenas tersohor pada hari tersebut, bolehlah berhubung dengan blogger Azieazah seperti yang beliau war-warkan DI SINI.

Semoga apa yang kita rancangkan akan menjadi kenyataan tanpa halangan dan dalam lindungan Yang Maha Esa lagi Maha Berkuasa.  InsyaAllah.





21 ulasan:

  1. alahhh kak..rasa2nya macam tak boleh lah..ada wedding.

    tapi kalau saat akhir tak menjadi, saya datang gak nanti..INSYALLAH.

    BalasPadam
  2. pakai warna putih kak.....suci dan bersih...pehhhhh....ahakz

    BalasPadam
  3. ada pertemuan ke?? semoga berjalan dengan lancar

    BalasPadam
  4. tak dapat nk join sekali....semoga semuanya berjalan dengan lancar..!

    BalasPadam
  5. Salam kakcik, setakat ni tak lupa dan suami pun selalu tertanya2 nak bawa aper? Ishhh...dia pun excited jugak..hehehehe

    BalasPadam
  6. kakcik...ada baca kan komen wani hari tu? tak dpt nak bawak mihun, pagi nak ke audition dulu. dan tak tahu la abes jam berapa

    harap2 sgt sempat datang.

    BalasPadam
  7. hi kakcik..

    rindu kat saya tak?

    hehehehe

    insyaAllah kak, saya cuba hadirkan diri utk bertemu dgn kamu2 semua

    BalasPadam
  8. datang
    tak
    datang
    tak
    datang
    tak

    errr..bg surprise kat kakcik la..hehehe

    BalasPadam
  9. Maaf tak dapat hadir. Semoga semuanya berjalan lancar. Nampak sedap tart tu kan huhu

    BalasPadam
  10. kak cik kalau x jpin boleh tempah jugak ke hehe...

    BalasPadam
  11. Amy...

    rasanya boleh, tapi tart tu kan 'fragile', takut hancur waktu sampai kat Amy. :)

    BalasPadam
  12. x sbr nk dtg... warna tema? ikut ajer cdngan sesapa...kalo ader kaler bajunyer, pakai.. kalo takder, caca marba ajer...eheehhe

    BalasPadam
  13. wahhh best nyerrr..ader gather-gather ngan kengkawan belog ehh..wahhh jelesnyerrr...

    wat temalah baru besttt...red black ker...wahhhh bestt bestttttt...*eh sy lak yg eksaited*

    BalasPadam
  14. sedap3.... tart nenas sedap..=)

    nak taw nikmat dunia? jom..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-nikmat-dunia.html

    BalasPadam
  15. tak sabar rasanya nak jumpa kak cik dan blogger yg lain nnt.. harap2 diberikan kelapangan..

    BalasPadam
  16. salam kak... baru hari ni dapat masuk blog akak...

    maaf ye.. iols tak boleh join gader2 kali ni...
    ada urusan kak... tak bleh nak elak...

    semoga gader2 tu berjalan lancar ye...

    BalasPadam
  17. pagi tadi mmg mendung.. sekarang dah hujan.. sejuk betul..

    BalasPadam
  18. kadang2 hidup tak selalunya cerah mcm langit..dan kadang2 juga hidup tk selalunya mendung..sesekali cahaya kebahagiaan bersinar juga..

    BalasPadam
  19. oo tak sabau nak tunggu kak chik tepek cite gathering tu.

    BalasPadam
  20. alahai satu je ke cedangan temanye? teman ni alejik warne putih hihi.. nnti terserlah 'kedomokan' ;P

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.