Kawan-kawan kakcik

Ahad, 11 September 2011

Harapnya...

lebuhraya dan jalanraya tidak sesak hari ini...




Seronok melalui lebuhraya LATAR yang langsung tidak sesak...
 




kalau sesak, Adik tidur je...





23 ulasan:

  1. semoga selamat dlm perjalanan ye kak :)

    BalasPadam
  2. nak pergi rumah terbuka ke kakcik?

    BalasPadam
  3. Princess Nur...

    terima kasih, Dik. :)

    BalasPadam
  4. kaklong...

    semalam sempat pergi ke 3 rumah di tempat yang berlainan. Mula2 ke Kajang, kemudian balik ke rumah untuk solat Zuhur. Selepas itu ke Rawang. Akhir seklai selepas Maghrib ke Setapak. Makan tak banyak mana, tapi penat atas jalanraya yang lebihnya.

    Hari ini nak ke Teluk Intan, esok suami mewakili pejabatnya ke jamuan di sana.

    BalasPadam
  5. sekarang ni sesak nafas je sebab jerubu...

    BalasPadam
  6. kak cik seronok ye ramai saudara, mesti sekarang ni tengah kunjung mengunjungkan.

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Kakcik,

    Elok dijaga pemakanan tu...nanti badan naik macam dipam-pam! Seropa ikon tayar Michelin tu!

    BalasPadam
  8. suka sangat sejak ada latar ni kak. balik kg macam angin je.. hee dekat.

    BalasPadam
  9. Kakcik...semoga selamat di perjalanan. LATAR tu memudahkan kita yg selalu berulang ke Kuala Selangor kan kak Yan? hehe

    BalasPadam
  10. Tak macam jalan masuk ke rumah IM hati ini. Jem berkilo-kilo meter sebab Rumah Terbuka Malaysia kat sini.

    BalasPadam
  11. selamat berjalan raya.. kakcik,

    kalau jem ... tido je kakcik macam adik, takde tensen


    kesian dreba!!

    BalasPadam
  12. kami kat cni pon sesakla,kakcik..
    x kan lah matsaleh pon beraya..xpaham betul..sblm ni xpenah pula..hehe

    BalasPadam
  13. hari sabtu (semalam), saya ke seremban. masa balik KL punya la banyak jalan2 jem. dah abis mengelak celah2, lorong, denak2, semua jalan pintas pun jem. hari nie tak pasti macam mana jalanraya sekitar KL

    BalasPadam
  14. inilah isu pd bulan syawal kan, kakcik?

    BalasPadam
  15. Salam Lebaran Kak Cik

    Nak tanya...mana pergi nya game yg ada kat bawah blog ni ? Selain dari membaca post dari kak cik, saya selalu gak main game tu...tapi la ni dah tak dak...huhuhu

    FR

    BalasPadam
  16. haha...
    comel muka adik...
    sesak eks ?
    tidurlah ....

    BalasPadam
  17. semoga selamat dalam perjalanan pergi & balik..

    BalasPadam
  18. bulan syawal nie semua jalan sesak...hari kerja pun sesak hujung minggu lagi sesak semua org jalan2 open house bawak kereta termasuk aina kerja merempit tiba open house keluar kereta kalau tak mana nak letak anak2...bakul hanya satu...:)

    BalasPadam
  19. kakcik, tahun ni saya tak kuar beraya.. bagitau adikberadik, sedara mara ngan kengkwan, kalo nak jumpa datang umah.. hihi..takdayo nak melayan kerenah anak2 kat umah orang.. sebelum ada bekas kuih atau cencawan pecah, baikler saya peram je dia orang kat umah dulu.. beso sikit baru boleh bawak jenjalan umah orang.. hihi..

    BalasPadam
  20. penat berada atas jalan je yg lebih kan kakcik :)

    BalasPadam
  21. jauhnya berjamuan tu kakcik
    make sure makan kenyang2 tau.. supaya tak lapar masa otw balik.. hehe

    BalasPadam
  22. Esok lagi lengang, kakcik. Sebab orang kata ibu bapa budak UPSR suka ambil cuti kalau anak mereka periksa.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.