Kawan-kawan kakcik

Selasa, 12 Julai 2011

Mari buat regangan otot...



Walaupun Adik suka main bola, badan
Adik dah debab ni.  Adik kena kurangkan
makanlah!


16 ulasan:

  1. mujur ayu jenis tak duk diam2 kat kerusi chasier....

    kakcik.. ayu mmg belajar cara2 senaman utk yang kerja office..tiap kali hantar en zalie ke fisioteraphy..

    BalasPadam
  2. kak chik blogger pun kena buat regangan kan.. bagus tips nih kak chik

    BalasPadam
  3. senaman ringan
    boleh aje buat kat opis

    BalasPadam
  4. nanti dululah .. sekarang belakang masih sakit lagi. petang nanti nak pergi urut kali kedua.

    BalasPadam
  5. Bagus ni... boleh la hilangkan lenguh2masa kat opis. Thanks for sharing kak!

    BalasPadam
  6. Jom regang regangkan badan...satu dua tiga..satu lagi! ~ekeke

    BalasPadam
  7. aina tak sempat nak buat regangan, jap duduk jap bangun....jap garu kepala walaupun kerja kat opis...

    BalasPadam
  8. TQ2 leh wat senaman ringan sambil layan FB hehhe... akak linn rasa nak polok2 budak kat bawah tu.. germmmmm

    BalasPadam
  9. acu pernah print artikel nie
    tapi buat nye tak penah pun
    sudah nye ntah mana pegi ntah artikel nie...nak kena print balik la nie..hehheheee

    BalasPadam
  10. hah cepat meh bersenam kat ofis.. sat lagi pencen nanti sakit2 belakang macam tuan al-lavendari.. hikhik.. ya ampun, gurau je tuan :)..

    BalasPadam
  11. Stuju ngan adik... kena kurangkan makan ni. Senam dah buat, badan tetap syebab. Aduhh.

    BalasPadam
  12. waa bagus nie kak .. saya pun kadang2 tuu buat jugak regangan tangan nie ekekek .. kdg tu x perasan kawan2 tgk ekekke :)

    BalasPadam
  13. Bgaus juga nie boleh amalkan nanti..

    BalasPadam
  14. saya buat senaman kegel je kakkk...
    hehehehheee

    BalasPadam
  15. Nampak gaya saya yg debab ni pun kena main bola jugak lah yer...jom adik, kita main sama sama, teman kan aunty ni..

    BalasPadam
  16. kadang-kadang buat jugak gerakan simple kat ofis tu....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.