Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 25 Februari 2011

All About Life First Give Away...

Mari ramai-ramai sertai GA yang mudah ini...


Sila klik DI SINI untuk ke blog tersebut
Syarat-syaratnya sangat ringkas seperti berikut :

Langkah 1:

Kena lah menjadi follower All About Life dan B2B Collection dulu..
 
Langkah 2:

Buat satu post berkenaan dengan GA ini dan sertakan banner di atas.

Letakkan banner di side bar link anda.

Link kan banner tersebut ke blog All About Life.

Langkah 3:

Tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen blog All About Life




15 ulasan:

  1. hari sabtu insyaAllah ati join ye kak cik..

    jangan majuk tau...^____~


    Jom baca: ULANG TAHUN KE-10

    BalasPadam
  2. Ati...

    hari Sabtu tu bukan lama lagi pun. Tinggal beberapa jam sahaja lagi. :)

    BalasPadam
  3. ada tak peraduan yang tak bersyarat makcik?he~~

    BalasPadam
  4. kakakku ku kakcik.. belum sempat baca n3 baru kakak saya ni.. nanti saya bace semue to.. ni kat kg.. tawu2 je la kampung jiran kakcik nih.. internet idok mandang..hihihi

    BalasPadam
  5. KC...termengah-mengah lari lari ke sini ni nak datang baca entri Kak Cik...

    BalasPadam
  6. bujal x...

    nanti makcik fikirkan - macamana nak buat peraduan tanpa syarat tu. :)

    BalasPadam
  7. Adikku Samad...

    dah ada ke talian telipon kat kampung kita tu. Dengonye macam TM dah maleh nak nyambung sebab asik kena cughi kebel je... buat malu anok negeghi betoi, kan? :(

    BalasPadam
  8. Cikgu Nurin...

    eh.. bebaik.. jangan laghi2 - tejeghombab kaghang, idok laghat kakcik nak ngangkatnya! :)

    BalasPadam
  9. JunAina...

    tarikh tutup GA tu pada 15/3. Banyak masa lagi.. :)

    BalasPadam
  10. kak cik...
    selamat malam..

    esok eik, tarikh tutupnya

    wah............nak kesana

    BalasPadam
  11. kakcik...sowy lama tak singgah....tenet buat hal lah.....


    semoga kakcik menang peraduan....ahakz

    BalasPadam
  12. Ayu...

    tarikh tutupnya pada 15/3 - banyak masa lagi .. :)

    BalasPadam
  13. JeBateja...

    kakcik masuk sekadar nak memeriahkan saja... :)

    BalasPadam
  14. saya dah malaih nok polo oghang doh.. malu saya mun kalo deme nyenguk blog saya yang hentoh hape-hape tu..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.