Kawan-kawan kakcik

Ahad, 30 Januari 2011

Minum petang di Satay Station...



Secucuk satay berharga RM0.90 - tapi memang puas hati sebab sataynya besar!


40 ulasan:

  1. KakCik, Satay Station tu kat mana? (rasa macam soalan bodoh pulak...)

    BalasPadam
  2. Zool...

    kalau tak tahu kena bertanya, kan? Satay Station tu kat Kg. Pandan Dalam. :)

    BalasPadam
  3. Kanda AL...

    empat orang yang makan - tapi bukan makan duit! Makan satay, mee rebus dan minum air.. hehehe.. :)

    BalasPadam
  4. Salam kakcik, sekali sekali boleh kut :)

    BalasPadam
  5. k.cik satay kat situ memang best boleh kalahkan satay kajang...
    terkenang-kenang keenakan mee rebusnya...

    BalasPadam
  6. salam kak cik..tengok satay teringat satey kajang...masa belajar kt bangi dulu br 40 sen..skrg ni tah2 dah 90 gak kot

    BalasPadam
  7. hurrmm.. kalau bawa ibu_suri makan kat sini best juga, ya..

    BalasPadam
  8. duh kak sedapnya...
    jom belanja!

    eh??

    hahahaha

    BalasPadam
  9. AAP...

    berbulan2 baru sekali makan... kalau kerap, memang tak mampu. :)

    BalasPadam
  10. JunAina...

    memang jauh lebih sedap dari satay kajang. :)

    BalasPadam
  11. Suri...

    rasanya, satay kajang pun tak dapat menandingi keenakan satay di satay station ni... :)

    BalasPadam
  12. IM...

    kalau datang ke sini, telefon kakcik ya? :)

    BalasPadam
  13. Mimi...

    boleh. Mari datang ke sini. Nanti kakcik bawa ke SS tu. :)

    BalasPadam
  14. kakcik,

    sataynya besar, nampak macam cekodok pun iye juga... takpe kalau sembilan puluh sen tu janji sedap dan lembut, jangan dapat yang dagingnya liat udah le..

    BalasPadam
  15. ibuintan...

    dagingnya memang lembut dan sedap - taklah rasa macam makan arang! :)

    BalasPadam
  16. lama da saya xmkan sate ni kak cik..salu beli yg pasar malm je..
    40 sen secucuk sb kenit je daging ayamnya..

    BalasPadam
  17. sesekali menjamu selera di luar, sedap ya..

    BalasPadam
  18. best je gayanye...boleh try tu

    Terkini dari AUC dot com: Kerana Mu Getah…

    BalasPadam
  19. Salam Kak Cik,
    satay ni kalau dimakan beramai2 memang sedap kan.

    BalasPadam
  20. Yan...

    kalau Yan peminat satay, memang tak rugi Yan mencuba satay di sini. Bagi kakcik, kesedapannya mengatasi satay2 yang lain. :)

    BalasPadam
  21. SN...

    satay di SS ni, berbaloi dengan harganya. :)

    BalasPadam
  22. Sal...

    sesekali bolehlah, kalau selalu - memang tak mampu. :)

    BalasPadam
  23. AUC...

    boleh sangat2... ajak kakcik sama, ya? :)

    BalasPadam
  24. Aidah...

    bagi penggemar satay, makan sensorang lagi sedap kot! hehehe...

    BalasPadam
  25. alahai geram plak tengok satay2 tu...

    BalasPadam
  26. RN9...

    kaau geram tengok, kena makan bagi habis... :)

    BalasPadam
  27. Dulu area Bangi/ Semenyih/ Kajang ni sate paling popular sate Haji Shamuri... tapi la ni... sate paling sedap sekali Sate Wili... harganya lebih mahal dari sate haji samuri tapi sedap!

    BalasPadam
  28. Vic...

    walaupun mahal sikit, tapi kalau sedap - rasa berbaloi, kan? :)

    BalasPadam
  29. Secucuk satay 90 sen ke kakcik. Aduhai...mahai ye harga skrg. Kat Senggarang masih dapat secucuk satay 35 sen saja. Sedap pula tu....:)Tapi mungkin tak besar mcm yg 90 sen tu, cuma sataynya mmg sedap

    BalasPadam
  30. kat tempat ayu 50 sen..
    tapi kalau besor..mmg berbaloi2..

    BalasPadam
  31. Salam Kakcik, kalau sedap 90 sen takper, kalau tak sedap akak selalu merungut! RM44 4 orang makan, ok ler tu, yg penting makan beramai2 seisi kuarga. Akak gemor mee rebus, tambah yg sedap cam mee jawa kat Singapore! Singapore tahun 60an lah!

    BalasPadam
  32. ~yus~...

    kat sini, paling murah pun, harga satay secucuk 50sen... Sebab tu tak boleh makan selalu!

    BalasPadam
  33. Ayu...

    rasanya berbaloilah harga satay tu dengan saiznya. Kuahnya pun sedap. :)

    BalasPadam
  34. W/salam Yong Helli...

    bagi kakcik, kakcik lebih suka mee bandung dari rebus. Sesekali bolehlah makan. Kuahnya yang pekat tu boleh menimbulkan rasa muak kalau makan banyak. :)

    BalasPadam
  35. kalau kakcik 'terlepas' ke tanjing karang, jgn lupe pekene Satay Hut..mungkin boleh puas ati pade saiz dan rasanya..

    BalasPadam
  36. Dik Mad...

    Tanjing Karang ke Tanjung Karang? Peghonah juga kakcik singgah kat situ. InsyaAlah, kalo kakcik lalu lagi, kakcik caghi satay hut tu. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com