Kawan-kawan kakcik

Isnin, 31 Januari 2011

Mari Mengarang - hari terakhir...

Telah ada 32 penyertaan setakat ini.  Ada sesiapa lagi ingin turut memeriahkan peraduan pertama anjuran kakcik ini???.  Masih ada masa sehingga tengahmalam ini.   Tapi, kakcik tiada hadiah yang 'menggiurkan'.  Hanya setakat suka-suka sahaja.  Kepada yang telah menyertai, kakcik ucapkan berbanyak-banyak terima kasih. 

Tunggu pengumuman-pengumuman seterusnya yang akan kakcik war-warkan di blog ini.  Keputusan tentang siapakah pemenang hadiah TUPPERWARE (bukan TIPUWARE) mungkin akan lewat sedikit diumumkan....  Bukan senang mencari pemenang tau... (*_*)



30 ulasan:

  1. IE...

    InsyaAllah - Kalau ada rezeki tak ke mana, kan? :)

    BalasPadam
  2. jgn smpai juling membace karangan anak murid ye kakcik seroja..hehe

    BalasPadam
  3. Ain...

    dah hampir juling juga kakcik ni... :)

    BalasPadam
  4. kak.. kalau kepala otak kaseh ni bleh berfungsi mengarang nati kaseh karang eh kak. takat ni dia masih blur hehehe

    BalasPadam
  5. tahniah kakakku kakcik> teman terpegun nengok jumlah penyertaan yg begitu ramai..nanti buatlah lg tau.. kali teman idok dpt ikut sbb betui2 ghase idok mampu..teman yakin, blog kakcik pasti meletup sikit mase lg..blog kakcik antara contoh blog yg dihasilkan atas sifat kejujuran..kekallah begitu kakakku..

    BalasPadam
  6. Kaseh...

    kalau pun tidak dapat mengarang, kakcik doakan otak Kaseh tetap berfungsi dengan baik. :)

    BalasPadam
  7. Salam Kakcik,

    Kakak pun dah baca semua. Nampak gaya kakak kena surrender dulu. Tak apa sekadar memeriahkan bersma teman blogger....

    BalasPadam
  8. Adikku Mad...

    sebenarnya ini blog kedua kakcik yang berusia hampir setahun (12/4 nanti). Blog pertama kakcik dulu, kakcik tutup kerana kakcik salah faham pada amaran yang dikeluarkan oleh En Blogspot. :(

    Blog ini hanyalah blog seorang wanita separuh abad yang tidak ada apa-apa yang istimewa. Kakcik menulis ikut angin kakcik je (jangan ikut angin si Johari tu udahle...). :)

    BalasPadam
  9. Tahniah kepada KAKCIK... juga kepada semua peserta.

    anda adalah pemenang di hati kami...cewahh

    Kerana penyertaan begitu ramailah, Azie tak masuk bertanding. Beri ruang kepada orang lain yg lebih berbakat. Lagipun Azie baru jer menang contest lain minggu lepas...

    Teruk la Kakcik nak pilih winner nanti, sebab semua best best belaka!

    BalasPadam
  10. W/salam Kakzakie...

    memang semua peserta hebat2 belaka. Kakcik sendiri pun tak terfikir nak buat karangan macam yang kalian hantar tu... :)

    BalasPadam
  11. Azie...

    ada juga terdetik di hati ni nak minta tolong dengan Azie tau... Naik kecut perut kakcik ni nak buat pemilihan! :)

    BalasPadam
  12. KAKCIK:
    Rasanya Kakcik pun mampu pilih mengikut citarasa dan kebolehan Kakcik.
    Ambillah masa, takper, yang penting semua pihak puas hati. Rata-rata masuk bertanding suka2, yg menang kira bonus.

    Azie boleh tolong tapi takut takleh tumpu sebab cuti ni tak lekat kat rumah jerrr..

    Semoga Kakcik dapat memilih yang the best among the best..!

    BalasPadam
  13. assalamualaikum,

    Tahniah kakcik atas kejayaan penganjuran contest ini. Keputusan kakcik adalah mutamad, kami boleh menerimanya....toksahle riso.

    BalasPadam
  14. Wa'alaikummussalam Myri...

    ghiso tetap juga ghiso... takpelah, kakcik baca semula pelan-pelan semuanya... :)

    BalasPadam
  15. Azie...

    rasanya masa cuti ini pun kakcik tak boleh bagi tumpuan. Ada2 saja agendanya... Bagaimanapun, InsyaAllah - keputusannya tetap ada. :)

    BalasPadam
  16. nak join tapi takda bakat menulis saya..

    BalasPadam
  17. bujal X...

    makcik percaya kamu boleh buat, cuma kamu sengaja tak mahu, kan? :)

    BalasPadam
  18. kakcik lenguh? meh saya urut. ngee....~

    BalasPadam
  19. gB...

    oh! alangkah nikmatnya kalau gB betul2 sudi mengurut kakcik! :)

    (tapi... kakcik akan keluarkan nama gB siap2 dari senarai yang mungkin menang!)

    BalasPadam
  20. Dr DZ...

    alamak! nak kena buat undian sms la pulak nanti... :)

    BalasPadam
  21. kakcik...

    ohhh...

    kakcik...

    hadiah untuk..

    penyokong setia ada tak ...:P

    BalasPadam
  22. Ati...

    alaaa... Ati masuklah peraduan tu... manalah tahu ada penaja bermurah hati nak bagi hadiah lebih nanti... :)

    BalasPadam
  23. tak kesah pun tak menang..saje suka2 dan saje nak terai market..tp kalau kakcik nak bagi menang lagi saya suka melampau2! hahaha!

    BalasPadam
  24. kepada yg bakal menang..tahniah..
    saya kebizian skrg kak cik..niat ada nk join..hehe..api serius ckp..mmg bizi..

    xpela..saya jadi penyokong kak cik yg anjur contes je ..hehee..

    BalasPadam
  25. tahniah kakcik..hebat...dpt penyertaan yang sgt banyak

    BalasPadam
  26. MDT...

    hehehe... tungguuuuuu... mungkin seminggu dua lagilah baru keluar keputusan tu... :)

    BalasPadam
  27. SN...

    terima kasih kerana memberi sokongan dan terima kasih juga kerana tetap sudi singgah ke sini walaupun sedang sibuk. :)

    BalasPadam
  28. sahrom...

    terima kasih. Kakcik pun tak sangka ramai yang sudi menyahut cabaran. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com