Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 28 Januari 2011

Esok pagi...

InsyaAllah, akan berada di sini bersama rombongan 'Cik Kiah'.  Kunjungan kali ini bagiku, mungkin yang ke 6.  Kalau sempat, ingin rasanya hendak berjumpa dengan YAN dan juga Pn. Liza Mahmood...





38 ulasan:

  1. bestnya...
    ayu suka roti keluaran gardenia

    BalasPadam
  2. best nye..nnti dpt roti free ke kak..hehehe..

    BalasPadam
  3. Ayu...

    kakcik pun suka makan roti keluaran Gardenia ni.. :)

    BalasPadam
  4. niesz...

    biasanya dapatlah satu beg yang mengandungi roti dan risalah/resepi... :)

    BalasPadam
  5. kakcik, kalo dapat beli murah, beli ler banyak2, sedekah kat kita kita orang nih.. heheh..

    BalasPadam
  6. gardenia butterscotch!
    yummyyyyyyyyyyy!~

    bukan takat iols jer suker
    sekeluarga suker roti butterscotch ni!

    BalasPadam
  7. Aanas...

    tak adalah dapat harga murah. Cuma siapa yang melawat, dapatlah sebuku dua roti percuma. :)

    BalasPadam
  8. assalamualaikommmmmm :)
    syoknye dpt gi rombongan cik kiah... nk itut buyeh?

    BalasPadam
  9. miloais...

    iya, butterscotch sangat sedap. :)

    BalasPadam
  10. nak ikut~~

    nanti tapaukan saya roti butterscotch baNyak2 ye makcik~~

    BalasPadam
  11. nak gi rombongan kilang roti...
    nak tunggu kakcik kat sane la..nnt dpt roti free...

    BalasPadam
  12. AzeedA...

    weh tetiba je kluo daghi kolam! Buleh... tunggu kakcik kat depan pintu kilang tu esok pagi (lbhkrg pkl 9.30 - 10.00 pg) atau call je teman. :)

    BalasPadam
  13. bujal X...

    kamu tunggu makcik kat depan kilang tu esok pagi. :)

    BalasPadam
  14. ainnoraini...

    batul?? tunggu kakcik kat situ nanti, ya? :)

    BalasPadam
  15. bila akk buat appointment ngan gardenia eh.. kaseh arituh nak organize trip kat sini gak tapi fully book katanya sampai ujung tahun..sedey

    BalasPadam
  16. Kaseh...

    selalunya suami kakcik yang buat appointment tu - kakcik tahu ikut je! :)

    BalasPadam
  17. selamat berjumpa dan selmat membeli belah

    BalasPadam
  18. Sal...

    berjumpa dengan roti? :)

    kat gardenia tu apa nak dibelibelah kan? hehehe...

    BalasPadam
  19. zue...

    eh! kena makan siap2 dulu... biasanya cuma dihidangkan hidangan ringan je - air dan roti. :)

    BalasPadam
  20. di seksyen 19 ke 31?manalah tahu kok terboleh jumpa pulak, kak cik kalau ke banting jgn lupa roger ye...

    BalasPadam
  21. Sya...

    seksyen 19. Ingat petang ni nak ke Banting terus, tak jadi pulak.

    InsyaAllah, kakcik roger nanti. :)

    BalasPadam
  22. Saya suka roti yang 'Betul-betul sedap' tu. memang sedap!!

    BalasPadam
  23. gB...

    jom kita pergi makan roti 'yang enak dimakan begitu sahaja' tu... :)

    BalasPadam
  24. AzMask...

    ala.. ikut rombongan je. Nak ikut? :)

    BalasPadam
  25. Kak chik Gardenia ni kat Shah Alam, seksyen 18 ye? Lawatan sambil belajar ke?

    BalasPadam
  26. salam..
    saya suka jenama roti nih :)

    BalasPadam
  27. selamat melawat, kalau boleh ada masa snap gambar dapur hee dan soal selidik berapa kakitangan yang baca bismika sedang buat kerja di bahagian itu..

    mesti teratur dapur dia kan..

    * pengalaman kawan kerja 3buah kedai roti..

    BalasPadam
  28. Cik Ina...

    rombongan kali ini membawa penduduk di kawasan kami yang berminat untuk mengikuti... :)

    BalasPadam
  29. Zeq...

    masa mungkin ada, cuma peluang tu - tak tahulah. Kita masuk ke rumah orang, takkan nak buat sesuka hati, kan? :)

    BalasPadam
  30. best3X....boleh hidu bau roti pn dh kenyang....

    BalasPadam
  31. anak-anak suka gardenia..tapi langkawi tak masuk kot gardenia..tak penah jumpa.

    BalasPadam
  32. NzA...

    dari luar kilang tu dah terbau 'keharuman' roti.. :)

    BalasPadam
  33. Suri...

    nanti kalau kakcik ke Langkawi, ingatkan kakcik untuk bawa roti Gerdenia - khas buat suri dan anak2. :)

    BalasPadam
  34. jeBateja...

    pemegang saham Gardenia Malaysia ini ialah Gardenia Singapura dan Padiberas Nasional Berhad (BERNAS - atau lebih tepatnya Tan Sri Syed Mokhtar Al Bukhary) :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.