Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 25 Disember 2010

Kerana aku semakin di mamah usia...


lalu kurasakan rancangan itu terlalu hambar - langsung tidak dapat menarik perhatianku walaupun telah kucuba 'mendengar tanpa memandang'... dan akhirnya aku terlena!



30 ulasan:

  1. Bukan pasal kak chik dah dimamah usia, sebab sebenarnya siaran tu yang dah dimamah hingga jadi hambar cam tu. Maaf, kita langsung tak tengok.

    BalasPadam
  2. rancangan apa kakcik ...?

    nampaknya saya telah di ratah usia. hehe

    BalasPadam
  3. Cik Ina...

    mungkin silap pilih pengacara kot? Terlalu meleret2....

    BalasPadam
  4. Kanda AL...

    Anugerah Skrin malam tadi... itupun sebenarnya saya 'tetengok'. Dah tertengok, ingatkan nak tunggu sampai habis... tapiiiiii......

    BalasPadam
  5. Maintain Kakcik, kitakan baru setengah abad....hee3.

    BalasPadam
  6. hehe..saya pom xabis tgk pdahal nak tggu pezal tahir nge adibah wat persembahan tu..ketiduran jugakkkk..hheee

    BalasPadam
  7. saya tengok spider-man di AXN walaupun dah tengok banyak kali...


    hehe..

    BalasPadam
  8. saya tak tengok pun anugerah skrin sebab kena paksa tengok chanel katun jek.

    BalasPadam
  9. ingat ingati pesan sesama ..saya pun dah TUA hheee..

    lagi satu Blog kak cik ada blog wigdet??weget..menderr laluan terganggu lintas langsungg

    BalasPadam
  10. Salam, saya pun dah lama tak kisah kat TV tu.. kalau buka pun sekadar nengok berita aje :( New Entry "Jangan Jiplak !"

    BalasPadam
  11. nidus2...

    dah boleh jadi atuk dan nenek, kita ni.. :)

    BalasPadam
  12. SN...

    masa Dato' Aziz Satar buat lawak pun mata kakcik dah tak berapa boleh nak buka! :)

    BalasPadam
  13. Reen...

    sudahnya - TV yang tengok kakcik! :)

    BalasPadam
  14. AzMask...

    kakcik pula tiada siapa kacau waktu menonton, cuma 'letih' nak meneruskannya...

    BalasPadam
  15. Zeq...

    kakcik tak faham sangat mende yang Zeq tanya tu... :(

    Tolong jelaskan, boleh tak?

    BalasPadam
  16. AAP...

    berita pun kakcik dah malas nak tengok! ;-)

    BalasPadam
  17. Salam.
    Sampai begitu sekali kesan kehambaran ASK 2010 kepada penonton di rumah, selepas ia diadakan buat kali ke-12.
    Bagaimana pulak AJL yang bakal diadakan pada 9 Januari ini, tentu juga mempunyai respon yang hangat. Maklumlah AJL dah masuk tahun ke-25, tentu ada yang tidak menolak akan kebosanannya.
    Apapun, ASK2010 dan AJL25, antara produk terbitan TV3 paling popular, yang juga menjadi majikan di mana sdr Mazidul bekerja sejak berbelas tahun sampai laa ni.

    BalasPadam
  18. Amik Nurkhiriyah jadi pengacara..baru best

    BalasPadam
  19. zaini zaa...

    bila berita pertemuan di ice room nak keluar? ;-) (atau kakcik dah terlepas?)

    Memang bagi kakcik siaran langsung semalam amat membosankan! Pengacara bercakap meleret2 sampai penonton (kakciklah tu) hilang fokus... Mungkin juga sebab TV kakcik TV lama, kakcik hanya mendengar muzik yang lebih kuat dari suara penyanyi! :(

    BalasPadam
  20. btol kakcik! bosan glerrrr...anuar zain n ziana zain perform pon wat sy nk ttdo.aduss..xde dgr sorakan pon dr pnnton kt dewan..

    haah..sy rs kalo nurkhairiah jd pengacara pon mst gempak.ble kecoh dewan..ni pngacara wat lwk pon sy pikir eh kena gelak ke.haha

    BalasPadam
  21. kakcik, kpah tak tengok pun. Tak tau pun rancangan tu ada hiiii...

    BalasPadam
  22. tak kenal finalis tu, jadi tak menjiwai rancangan. makanya...dunia pun kelam!

    BalasPadam
  23. salam Kakcik... saya tengokla juga sampai ke habis (siaran langsung di internet), paling ketara, ramai wanita yang hanya "berkemban"...

    ...soalan saya: sememangnya kaum Hawwa' bisa bertahan dalam kedinginan hawa..?

    BalasPadam
  24. Yna...

    betullah... kakcik pun fikir macam tu - 'nak kena gelak ke?' ;-)

    BalasPadam
  25. Kak Pah...

    kakcik kebetulan 'tertengok'. ;-)

    BalasPadam
  26. Budi...

    kakcik pun naik segan juga tengok fesyen berkemban tu... :(

    BalasPadam
  27. kak cik
    sya pun tak tengok, sbb perjalanan balik rumah MIL malam tadi.. ;p

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.