Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 24 Julai 2010

Salam pagi Sabtu..




pagi ni En. ILHAM nak berehat dulu.  Tengoklah kalau tengahari atau petang nanti dia nak bercerita semula. :)





24 ulasan:

  1. salam sabtu akak cik ittewww.. ihihi

    BalasPadam
  2. Salam my dear sis..:):)

    Moga hari sabtu nan ceria ini bisa cukup merehatkan en ILHAM..:):)
    .....moga my dear sis..sht2 di sana:):)

    BalasPadam
  3. selamat pagi sabtu kakcik,
    en Ilham berehat di tepi pantai ke tu, mesti makin laju ilham mengalir keluar selepas ini

    BalasPadam
  4. jangan berehat lama-lama sangat - nanti letih !

    BalasPadam
  5. Hi kakciks. Santai kat mana tu? Nak join juga

    BalasPadam
  6. Salam Tinie..

    Alhamdulillah, hari ni agak segar rasanya. :)

    BalasPadam
  7. Selamat pagi ibuintan..

    jangan selepas berehat pun terus membeku, dah la.. :)

    BalasPadam
  8. Kanda AL..

    boleh jadi juga, terlebih rehat pun boleh jadi lesu dibuatnya. :)

    BalasPadam
  9. Hai Aida..

    Bersantai atas kerusi malas depan TV je! :)

    BalasPadam
  10. Salam Kak Cik,


    jelesnya..

    nak jugak santai tapi kena kerja..

    huhuhu...

    BalasPadam
  11. Reen..

    kakcik bersantai sementara hero2 tu semua tengah merehatkan minda. :)

    BalasPadam
  12. LiNda..

    meh le kakcik pinjam LiNda punya spek. :)

    BalasPadam
  13. jangan rehat sampai petang dah le...

    BalasPadam
  14. IM..

    tak mana rehat sebenarnya. Baru saja lepas masak ni. :)

    BalasPadam
  15. amboi ilham bercuti tepi pantai ke? Siap ngan sunglass dengan kerusi pantai...

    BalasPadam
  16. Vic..

    angan2 je tu.. hakikatnya, keluar rumah pun tak! :)

    BalasPadam
  17. ala dah tau kak cik mata jer rehat..jari kaki jerr..
    minda entah ke mana melayang...hujung minggu lagi sibuk tak?

    BalasPadam
  18. Salam kakcik
    Kalau nak rehat.. marilah kita morning walk sama2... at least ada kawan kalau disergah kat anjing

    BalasPadam
  19. Zeq.. kain baju yang belum bergosok, belum bergosok. Yang nak dimasukkan dalam beg pun belum masuk lagi... :(

    BalasPadam
  20. Salam Mama..

    tak sempat nak morning walk dah.. dah nak maghrib ni! :)

    BalasPadam
  21. salam kak cik...

    amy datang terjah sini sambil baca entry...selamat hujung minggu sis..

    BalasPadam
  22. Salam Amy..

    selamat datang dan singgahlah selalu :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.