Kawan-kawan kakcik

Khamis, 22 Julai 2010

Hehehe...






20 ulasan:

  1. wah kalau kat sana macam tue best la wanita gemuk jadi pilihan hehehe

    BalasPadam
  2. Sememanya begitu.
    Ciptaan Allah tiada yang dapat menandinginya.

    BalasPadam
  3. cheqna ni memang dok malu n dok segan untuk mengaku cheqna memang gemuk =)

    BalasPadam
  4. salam kak cik....saya pun dah mengembang sekarang...huhuhu

    BalasPadam
  5. bestnye....saya pun nak join gaklah..haha!!

    BalasPadam
  6. boleh tak saya kata gemuk itu kiut. (^_*)

    BalasPadam
  7. Angah..

    kalau kurus dah sampai tahap kering, tak cantik juga rasanya.. :)

    BalasPadam
  8. Myri..

    yesss.. tak siapa dapat menyangkal :)

    BalasPadam
  9. Cheqna..

    samolah kito ni.. huhuhu...

    BalasPadam
  10. Salam Alimaz..

    kakcik bukan setakat kembang... dah terlebih2 'ragi' dah ni.. :(

    BalasPadam
  11. Reen...

    kiut yang menciutkan? lalala.. :)

    BalasPadam
  12. sahrom.. dah ok la tu.. nanti kena beli pakaian baru pulak. :)

    BalasPadam
  13. kakcik,
    kalau gitu taklah risau sangat sebab skarang dah masuk zon gemuk jugak ni..

    BalasPadam
  14. ibuintan..

    tak apalah.. biarlah gemuk tapi sihat dari kurus tapi berpenyakit, kan? :)

    BalasPadam
  15. salam ka.cik.. sy selalu dtng tp x tinggl jejak...

    gemuk cantik
    kurus pun cantik
    sbb itu hany penilaiaan pancaindera

    BalasPadam
  16. Salam kuina..

    terima kasih sudi jenguk kakcik. Sihat, ya? :)

    betul juga tu.. setiap yang Allah jadikan itu ada kelebihan dan kekurangannya. Hanya Dia Yang Maha Sempurna. :)

    BalasPadam
  17. lega hati sya... heheheheh ;p

    berat 62 kg tinggi 5'2 kira gemuk yg cantik kan kakcik? ;p

    BalasPadam
  18. Sya ..

    kakcik lebih tinggi dari Sya dan lebih berat dari Sya.. (berapa kg? hehehe.. biarlah rahsia) :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.