Kawan-kawan kakcik

Isnin, 26 Julai 2010

Geram....

Sebelum terbit matahari esok pagi, InsyaAllah, nak terbang menyeberangi Laut China Selatan.  Dari subuh tadi sampai dah petang ni cuba untuk Daftar Masuk, tak juga berjaya.  Dah mengadu ke laman facebook dan telah disuruh masuk menggunakan ID.  Dah cuba, masih juga tak berjaya.  Dulu senang je.. sekarang pulak buat hal.  Penambahbaikankah namanya itu???



21 ulasan:

  1. kak cik..

    mungkin juga..sebab dulu kita pun pernah kena juga... bukan kita aje..ada ramai lagi ...

    BalasPadam
  2. imanamani..

    nampaknya esok kakcik kena keluar awallah kot! Jangan kita iya2 keluar awal, flight pulak delay..
    :(

    BalasPadam
  3. salam kakcik..kak cik nak terbang ke mane?? [tiba2 nak sibuk plak! haha]

    BalasPadam
  4. Salam Firuz..

    andai bersayang inginku terbang ke hujung dunia... cewah!

    Kakcik nak ke KK je.. :)

    BalasPadam
  5. salam my dear kakCikS..:)

    aduhaii...terbang lagi kakcikS kita..:):)
    Agaknya kat airport tuuu..semua dah kenal akak ekk..heheheh

    BalasPadam
  6. Selamat terbang ..dan selamat kembali..
    kalau semasa dok tunggu kat kaki gunung tu,,
    buat bakaq/panggang daging kambing ke ayam ka...
    mesti bau naik sampai atas gunung kinabalu tu nantinya kot..
    cepatlah depa turunnya...
    hhaaa..tak tahan bau harummm...

    BalasPadam
  7. Salam Tinie, my dear..

    alahaiiii.. siapalah kakcik ni untuk dikenali. :)

    BalasPadam
  8. Salam LB..

    rasanya kakcik akan ambil kesempatan untuk tidur dengan lena sambil mengembangkan badan! :)

    BalasPadam
  9. salam...
    kakcik nak terbang jauh ke mana ni? fireflyz ke air asia..???

    BalasPadam
  10. kak cik nie mesti kes air asia yer..???

    BalasPadam
  11. Salam kakcik....
    Selamat jalan ye..jangan lupa ole - ole sabah , boleh pakai hari raya nanti.

    BalasPadam
  12. Salam Sahrom..

    untuk rakyat marhaen macam kakcik ni, hanya layak ayaq asia je. :)

    BalasPadam
  13. Salam Siti Murni..

    kakcik belum pernah cuba lagi perkhidmatan firefly.. :)

    BalasPadam
  14. Salam Salmi..

    InsyaAllah.. nak kirim apa? :)

    BalasPadam
  15. Salam kakciks.... Singgahlah rumah.

    BalasPadam
  16. Salam Aida..

    singgah rumah kat mana? KK ke KW? :)

    BalasPadam
  17. Salam Kak Cik,


    semoga selamat pergi dan balik.


    beznya.....

    BalasPadam
  18. Salam Reen..

    terima kasih. Kita 'jumpa' lagi Jumaat nanti, Insya Allah.

    BalasPadam
  19. dulu bm version tak boleh tapi bila repot polis dah dibuat sebab racist, web merah mereka bertukar perak. better go to english site jika masih prob.

    p.s. wa baru balik dari yangon. memang menarik.

    http://malmyanmar.blogspot.com/

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com