Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 26 Jun 2010

Makan-makan di Moon's Kitchen


Adik punya makanan - pesan dari kedai sebelah...

budak sepet ni lebih suka makan nasi dari menjamah makanan barat

Bangcik punya - Black Pepper Steak...

Ayah punya - BBQ Chipotle Beef Ribs ...

Minuman - Laicikang dan Kiwi Ice Blended (tak ketinggalan air kosong)...

Mak makan apa???  Mak tengok je...  bila anak dan ayah tak habis, mak tolong habiskan! :)






10 ulasan:

  1. salam kakcik..
    semua menyelerakan, hai takkan kakcik pandang je..
    dah try SD2 ke, kalau sudah beri tau gak saya hasilnya..nak cuba juga la, dah makin kembang sgt ni..

    BalasPadam
  2. Salam ibuintan..

    kakcik belum cuba lagi SD2 tu.. tengah kumpul duit ni... :)

    Selalunya, kalau kakcik tak lapar, memang kakcik tak order apa-apa bila ke restoran. Tunggu anak tak habis makan, kakcik tolong habiskan. :)

    BalasPadam
  3. emak memang begitulah.... penghabis mana yang tak termakan oleh anak-anak.

    BalasPadam
  4. Salam Abu Muaz..

    ... dan akhirnya... badan mak juga yang bagai 'dipam-pam' :)

    BalasPadam
  5. ishh..asyik2 makan kat luar je nii...
    ni yang Fa teruja nih..hehe

    BalasPadam
  6. salam,

    Mak jadi cam tong...leh isi lebihan... Daripada di buang, lebih baik masuk 'peti ais' mak.

    BalasPadam
  7. salam kakcik
    tguk black pepper dgn laichikang tu yg buat tak tahan ni...ish! meleleh air liur teringat kesedapannya....

    bukan saja mak yg tukang habis kan..kdg2 mak punya pun anak2 yg sapu sblm sempat mak makan...

    BalasPadam
  8. Salam Pn Sri Fa..

    rupa2nya makan kat luar ni 'seronok' kan? hehehe... (tapi tak boleh selalu, weh... nipih poket, dompet dan yg sewaktu dengannya!) :)

    BalasPadam
  9. Salam Cikgu..

    ... dan segala yang masuk dalam peti ais tu terus membeku tak mahu keluar2! :)

    BalasPadam
  10. Salam Ida..

    meh le datang, boleh kakcik bawa makan kat Moon's tu :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.