Kawan-kawan kakcik

Isnin, 28 September 2020

Makan di Restoran Kak Siti, King Mee Kolok...

Sementara menanti cucu-cucu menamatkan sessi tadika mereka, suami mengajak makan di dahulu di Restoran Kak Siti, King Mee Kolok si The Atmosphere, Seri Kembangan ini.

Boleh tahan juga makanannya.  Sedap.  Tapi sekarang hendak tulis banyak-banyak pun, serba-salah juga, kan? 😅😅

Jom tengok apa yang kami makan...

Sotong kangkung (saja letak beg duit di sebelah, untuk tunjukkan saiz piring)
Berselera pakcik makan

Mee kolok
Sotong kangkung (atau kangkung sotong?)

Inilah restorannya.  Ada banyak juga pilihan makanan di sini.
Makcik hendak kata sedap, takut tidak pula rasa di tekak orang lain.  Hendak kata tidak sedap, bagi tekak makcik, sedap saja...

6 ulasan:

  1. menggodanya mee kolok tu kakcik, dana tak pernah makan... sotong kangkong tu nampak macam sedap sebab banyak kuahnya hehehe...

    BalasPadam
  2. Dah bertahun tak makan mee kolok ni..aduh jadi nak makan la pulak.

    BalasPadam
  3. nampak sangat menyelerakan sotong kangkung tu kakcik..peberet saya tu

    BalasPadam
  4. betul kakcik. nak cerita banyak2 pun susah dah. baru2 ni baca kat fb yang orang review kedai makan tu, owner kedai makan nak saman orang yang review.. hahah

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com